Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața Lily Allen a vorbit deschis în cadrul unui interviu recent despre experiența dureroasă prin care a trecut în 2010 – când a suferit un avort. Artista britanică a suferit primul avort în 2008. Apoi, în 2010, când era însărcinată în șase luni, a pierdut primul ei copil cu soțul ei de acum, Sam Cooper. Câteva zile mai târziu după cel de-al doilea avort, Lily a ajuns de urgență la spital cu septicemie și a dezvăluit că aproape era să moară, dar că era prea îndurerată de pierderea copilului ei ca să-i mai pese.

”A fost oribil, o experiență pe care nu aș dori-o nici celui mai aprig dușman. Este o experiență peste care nu am trecut încă. Niciodată nu voi trece peste. M-am confruntat cu asta, dar este ceva peste care nu poți trece. A fost oribil și îngrozitor de dureros – unul dintre cele mai grele lucruri prin care o persoană poate trece. Am fost copleșită, nu mi-a venit să cred. Dar am avut alături de mine pe acest o minunat, care am știu că va fi alături de mine pentru tot restul vieții. Aproape am murit. Dar sufeream prea mult ca să-mi pese. Tocmai îmi pierdusem copilul”, a povestit Lily Allen, potrivit contactmusic.com.

Cântăreața a mai spus, potrivit sursei citate, că se gândește la copilul ei nenăscut în fiecare zi: ”Avem o piatră fuenrară micuță în grădină, cu numele lui pe ea. Și mai sunt o mulțime de lucruri pe care le fac, ritualuri, îl am mereu în mintea mea.” Acum, Lily Allen are două fetițe, Ethel, în vârstă de doi ani, și Marnie, în vârstă de 15 luni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava