MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava dă startul distracţiei de iarnă şi îi aşteaptă pe pasionaţii sportului pe gheaţă la Ice Dream. Sâmbătă, 29 noiembrie 2014, la ora 14.00, a avut loc inaugurarea patinoarului preferat de suceveni, indiferent de vârstă. 

Arena de gheaţă este amplasată la baza turnului Iulius Mall, pe o suprafaţă de 1.000 mp, şi poate găzdui până la 200 de iubitori ai mişcării pe gheaţă. Ice Dream va fi deschis zilnic, între orele 14.00 şi 22.00.

În pauzele de la sesiunile de shopping, amatorii sportului pe patine vor petrece clipe minunate în compania prietenilor sau a familiei, dansând pe ringul alb. Pentru cei care adoră să patineze, distracţia pe gheaţă poate fi experimentată la aceleaşi preţuri ca şi anul trecut. Astfel, o sesiune de o oră şi jumătate costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria de la Ice Dream pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi.

Patinoarul Ice Dream beneficiază de tehnologie performantă de răcire şi menţinere a gheţii, fiind funcţional până la o temperatură de maximum 12 grade Celsius.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava