Concert pascal
MOPAN Suceava

Petru Mircea, soţul regretatei Mădălina Manole, nu mai scapă de gura soacrei sale, Eugenia. S-au războit patru ani pe locul de veci, pe moştenire, dar şi pe programul de vizită al nepoţelului ei, Petru Jr., iar acum, după ce a făcut praf maşina adoratei lor fiice, femeia a luat iar foc. Eugenia are şi un avertisment dur la adresa Cătălinei, blonda din viaţa lui Petru, potrivit click.ro.

Socrii îl acuză pe Petru Mircea că trăieşte ca un prinţ în agoniseala artistei, că-i toacă drepturile de autor, dar şi că nu vrea să le aducă nepotul în vizită, pe Petru jr. (5 ani). Dar nici Cătălina, blonda din viaţa lui Petru, n-a scăpat: ”După moartea Mădălinei, Petru plimbă în maşinile ei pe o alta. Dacă o prind pe individa aia cu care s-a urcat la fii-mea în maşină, o omor cu mâna mea, nu mai ţin cont de lege, şi aşa viaţa pentru mine este acum egală cu zero.”, le-a spus reporterilor Click! mama Mădălinei Manole.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-mama-madalinei-manole-daca-o-prind-pe-blonda-lui-petru-o-omor-cu-mana-mea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava