MOPAN Suceava

Cu câteva zile doar înainte de debutul official al sezonului de primăvară a seriei I a Ligii a II-a, Rapid Suceava a reuşit un transfer deosebit. Ultima achiziţie a grupării sucevene este mijlocaşul Marius Onciu, jucător care a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate cu gruparea de pe “Areni”. În vârstă de 27 de ani, Onciu a revenit la echipa din oraşul său natal după cinci ani petrecuţi în Liga I, la Ceahlăul Piatra Neamţ.
Antrenorul Bogdan Tudoreanu consideră ca venirea lui Marius Onciu este un mare câştig pentru Rapid, care are acum un lot mai puternic decât în turul campionatului.
“Onciu este un jucător cu mare experienţă competiţională şi cred că se va integra uşor în echipă pentru că îi cunoaşte pe o mare parte din băieţi. Acum, avem o concurenţă mare la mijlocul terenului, iar acest lucru nu poate fi decât benefic. Eu zic că avem un lot mai puternic decât în tur, dar de vorbit vor vorbi doar rezultatele”, a declarat antrenorul principal al Rapidului din Suceava.
Marius Onciu este cel de-al patrulea transfer făcut de Rapid Suceava în intersezon, după venirile lui Alex Buziuc (Gaz Metan Mediaş), Remus Soare (Unirea Slobozia) şi Eduard Săvoaia (CSMS Iaşi). În schimb, gruparea de pe “Areni” s-a despărţit în pauza din această iarnă de trei jucători, de golgheterul Marius Matei, plecat la FC Voluntari, mijlocaşul Valeriu Tiron, dat afara pe motive de indisciplină şi de internaţionalul de tineret Andrei Cerlincă, transferat la prim divizionara Rapid Bucureşti.

Din lotul formaţiei Rapid Suceava fac parte următorii 22 de jucători:
Andrei Roheţki, Cătălin Pascal – portari, Daniel Bălan, Constantin Ferariu, Radu Sava, Claudiu Velescu, Florin Plecanciuc, Remus Soare, Dorin Semeghin, Cristian Spătar – fundaşi, Razvan Bâgu, Adrian Ghiorghiciuc, Alex Apostol, Marius Onciu, Ciprian Sumanariu, Dragoş Sfrijan, Eduard Sfrijan, Narcis Alexandru – mijlocaşi, Cătălin Golofca, Mircea Negru, Sascha Marinkovic şi Alex Buziuc – atacanţi. Dintre cei 22 de jucători, Velescu este indisponibil până în luna aprilie din cauza unei accidentări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava