MOPAN Suceava

Intervențiile chirurgicale sau implanturile ne ajută să ne rezolvăm diferite probleme stomatologice, dar implică și o perioadă de recuperare în care organismul se reface. Grație tehnologiei și a tehnicii avangardiste din prezent, vindecarea se poate întâmpla cu 90% mai rapid decât în trecut datorită membranelor PRF (platelet- rich fibrin= trombocite bogate în fibrina) – membrane ce se creează efectiv din sângele pacientului. După recoltare, sângele se centrifughează, iar concentratul obținut se transformă în membrane ce ulterior se aplică direct pe plaga din cavitatea orală.
Medicul dentist Dr. Taner Chemal este foarte atent cu tot ceea ce înseamnă evoluția și dezvoltarea medicinii stomatologice și a folosit membranele PRF încă de la apariția lor.” PRF poate fi consideratã un material de vindecare autolog, ce are în componenta matricei de fibrina leucocite, trombocite si majoritatea celulelor ce actioneazã în procesul de vindecare al țesuturilor. PRF este o matrice autologă de fibrina bogată în trombocite şi
factori de creştere, obţinută dintr-o probă de sânge a pacientului
recoltată în timpul procedurii chirurgicale. PRF mai poate fi considerată un concentrat de trombocite cu o valoare imunologică ridicată ce incorporează, sub
forma unei membrane de fibrină, toate elementele dintr-o probă de 10
ml de sânge implicate în răspunsul imun şi vindecare. Atunci când facem o adiție de os sau pur și simplu în urma unei extracții, introducând acești compuși naturali care conțin elemente din organismul pacientului, obținem o vindecare mult, mult mai rapidă”, explică Dr. Chemal.

Nu uitați că orice problemă stomatologică se poate rezolva cu ajutorul tehnicilor avangardiste și a tehnologiei de ultima oră. Aveți grijă de sănătatea dinților dvs pentru un zâmbet de succes.
Medicul dentist Dr. Taner Chemal cu competență în implantologie orală și cu peste 15 ani de experiență în reabilitări simple și complexe cu implant dentar este fondatorul clinicilor Implantodent (www.implantodent.ro) și a creat un concept unic pe piața românească axat strict pe profesionalism, performanță, eficiență, calitate, excelență. Pregătirea sa și a întregii sale echipe în domeniu, cursurile practice de specializare urmate în cele mai prestigioase centre din lume i-au ajutat pe specialiști să devină pionieri pentru țara noastră în tot ceea ce înseamnă domeniul stomatologic atât la nivel de manopere, cât și la capitolul tehnologie avangardistă.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava