Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliului de Administrație al Federaţiei Române de Handbal a stabilit meciurile din play-out. Memoriul formaţiei CSU Suceava, cu privință la recuperarea punctului pierdut în prima etapă a returului la „masa verde”, a fost respins, astfel că elevii antrenorului Răzvan Bernicu au terminat ultimii în clasament și vor întâlni pe HCM Baia Mare în play-out.

În acest caz, CSM București a terminat pe locul 11, cu 10 puncte, iar CSU Suceava pe 12, cu 9 puncte. Programul play-out-ului este următorul:
CSU Suceava – HCM Baia Mare
CSM București – CSA Steaua București
Poli Timișoara – CS Caraș Severin
“Asta este situaţia, deşi cred că era mai normal să aflăm din timp cum stau lucrurile. Oricum, indifferent dacă jucam cu Steaua Bucureşti sau cu Minaur Baia Mare disputele erau la fel de dificile. Noi ne vom lupta până la capăt pentru menţinerea în primul eşalon valoric” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
Sistemul de desfăşurare al primei faze a play-out-ului se va disputa în system de cel mai bun din trei partied, formaţia mai bine clasată, adică Minaur Baia Mare, urmând să joace de două ori pe teren propriu. Primul joc dintre Minaur Baia Mare şi CSU Suceava va avea loc în 23 aprilie.
Şedința Consiliului de Administrație al Federației Române de Handbal care a avut loc la începutul acestei săptămâni a aprobat un sistem de desfășurare cu 14 echipe în sezonul viitor al Ligii Naţionale de handball masculin. Pentru moment însă, nu se știe dacă ultimele două clasate la sfârșitul sezonului vor susține un baraj de menținere în Liga Națională cu echipele clasate pe pozițiile secunde în cele două serii ale Diviziei A.
De asemenea, s-a stabilit că nu va fi aplicată nicio restricție în cazul jucătorilor transferați din primele cinci campionate ale Europei (în clasamentul coeficienților EHF), deși în trecut s-a discutat aducerea doar a jucătorilor de națională în cazul celor peste 32 de ani. Aceeași regulă este valabilă și pentru competiția feminină. În cazul legitimărilor jucătorilor sau jucătoarelor din străinătate, taxa este de 500 de euro pentru primii doi/două jucătoare, după care suma se dublează de fiecare dată.
Tot din sezonul următor, s-a aprobat înființarea unor Comisii Medicale și de Etică, în timp ce la fiecare partidă va fi delegat un observator.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava