MOPAN Suceava

Petrecere cu tematică gipsy, dar meniu românesc! Pentru asta au optat mirii Connect-R şi Misha la nunta lor. Cei doi nu şi-au aşteptat invitaţii cu pişcoturi şi şampanie, dar i-au poftit să se delecteze cu purceluşi la proţap, sarmale cu mămăligă şi îngheţată la cornet, potrivit click.ro.

Cântăreţul şi soţia sa şi-au aşteptat cei peste 300 de oaspeţi într-un decor de vis la un restaurant select din Otopeni, însă nu au ales un meniu sofisticat, ci unul românesc. Au optat pentru un aperitiv simplu, dar aranjat frumos pe farfurie, în care au inclus caşcaval, măsline şi chiar salam. A urmat peşte cu cartofi natur şi sarmale cu mămăligă, iar purceluşii au stat câteva ore la proţap spre deliciul nuntaşilor. Festinul a fost servit invitaţilor de ospătaţi îmbrăcaţi în straie ţigăneşti, iar câteva domnişoare sexy le-au oferit invitaţilor cornete cu îngheţată, mirii amenajând un spaţiu pentru o vitrină frigorifică cu deliciosul desert.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-meniul-cu-care-s-au-delectat-invitatii-lui-connect-r-la-nunta

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava