Meniul cu care s-au delectat invitaţii lui Connect-R la nuntă
Petrecere cu tematică gipsy, dar meniu românesc! Pentru asta au optat mirii Connect-R şi Misha la nunta lor. Cei doi nu şi-au aşteptat invitaţii cu pişcoturi şi şampanie, dar i-au poftit să se delecteze cu purceluşi la proţap, sarmale cu mămăligă şi îngheţată la cornet, potrivit click.ro.
Cântăreţul şi soţia sa şi-au aşteptat cei peste 300 de oaspeţi într-un decor de vis la un restaurant select din Otopeni, însă nu au ales un meniu sofisticat, ci unul românesc. Au optat pentru un aperitiv simplu, dar aranjat frumos pe farfurie, în care au inclus caşcaval, măsline şi chiar salam. A urmat peşte cu cartofi natur şi sarmale cu mămăligă, iar purceluşii au stat câteva ore la proţap spre deliciul nuntaşilor. Festinul a fost servit invitaţilor de ospătaţi îmbrăcaţi în straie ţigăneşti, iar câteva domnişoare sexy le-au oferit invitaţilor cornete cu îngheţată, mirii amenajând un spaţiu pentru o vitrină frigorifică cu deliciosul desert.
Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-meniul-cu-care-s-au-delectat-invitatii-lui-connect-r-la-nunta