MOPAN Suceava

Bucharest Fashion Week invită cele mai frumoase tinere din România la castingul concursurilor de frumusețe Miss România 2014 și Top Model România 2014. Sâmbătă, 11 octombrie, aspirantele la titlul de „Cea mai frumoasă femeie din România”, respectiv „Cel mai bun model al României” sunt așteptate la preselecțiile celor mai importante concursuri de frumusețe din țara noastră.

Primul casting al concursurilor Miss România 2014 și Top Model România 2014 va avea loc la restaurantul Trattoria Verdi, din strada Mendeleev numărul 29, începând cu ora 12.00. Pentru a putea participa la preselecții, tinerele fete cu sau fără experienţă de model, cu vârste peste 15 ani şi o înălțime de peste 1.72 m, trebuie să se înscrie în prealabil pe www.bfashionweek.com/casting. Și ulterior, participantele care răspund criteriilor de selecție vor fi programate la un interviu cu organizatorii competiției.

Miss România este un concurs de frumusețe care se desfășoară anual în cadrul festivalului internațional de modă Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV România. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen, câștigătoarea competiției fiind cea care va reprezentanta România la cel mai important concurs de frumusețe din lume, Miss World.

Top Model România 2014 este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din România. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din țara noastră au șansa de a fi prezentate principalelor agenții de modeling din lume.

Bucharest Fashion Week Winter 2014 va avea loc anul acesta în perioada 1-6 decembrie la Ambasad’Or Events. Mai multe informații despre Bucharest Fashion Week Winter 2014 și castingul concursului Miss România 2014 puteți găsi pe site-ul www.bfashionweek.com/casting-miss-romania-2014.

Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014 incep castingul!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava