Concert pascal
MOPAN Suceava

Suntem în sezonul anotimpul răcelilor. Dureri musculare și de cap, strănuturi și congestii nazale sunt simptomele obișnuite cu care suntem obligați să conviețuim cel puțin șapte zile. Dar sunt anumite alimente care pot constitui adevărate arme care pot ne pot ajuta să ne luptăm mai uşor cu afecţiunile specifice sezonului rece.

Tratamentul obișnuit al răcelilor constă în analgezice, antiinflamatorii și un complex de vitamine pentru a întări sistemul nostru imunitar. Nutriționistul spaniol Ata Pouramini propune o schimbare de strategie în lupta cu acești rinoviruși ce trebuie combătuți, în opinia sa, nu cu medicamente, ci cu alimente care au proprietăți curative.

De pildă, morcovul, care este bogat în caroten și un stimulent natural pentru apărarea organismului.

Ridichea este considerată o legumă anticancerigenă cu proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Regenerează sistemul celular, oxigenându-l și întârziind îmbătrânirea.

Grapefruitul: ajută nu doar la vindecare, ci și la prevenirea bolilor, datorită puterii sale antibacteriene și antiseptice.

Usturoiul: este un campion împotriva infecțiilor. Vindecă și dezinfectează, deoarece are proprietăți antifungice. Reglează circulația sângelui și este foarte este bun pentru inimă. Ce alte alimente şi remedii răcelii sunt recomandate de nutriţionistul Pouramini aflaţi sîmbătă, 20 noiembrie, de la ora 12, la emisiunea „Primii Paşi” de la Televiziunea Intermedia Suceava!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava