MOPAN Suceava

Pasionaţii de film şi adrenalină au parte de o surpriză multidimensională la Iulius Mall Suceava. Movie Box este deschisă, de curând, la parterul mall-ului, în apropierea zonei KidsLand, şi oferă publicului, în premieră în regiunea Bucovinei, experienţa cinema 7D, pentru toate vârstele.

Movie Box Cinema 7D Extreme este un mod de distracţie pentru amatorii de suspans şi adrenalină. Urmăriri spectaculoase, amuzament la cote maxime, coşmaruri care par realitate şi personaje înfricoşătoare fac parte din universul 7D de la Iulius Mall. Movie Box poate găzdui patru persoane în acelaşi timp, fiind dotată cu scaune de Formula 1, confortabile şi special create pentru a se putea mişca în toate direcţiile.

Conceptul 7D înglobează atât tehnologia de ultimă generaţie, care permite redarea lumii virtuale prin imagini tridimensionale şi sunet „high definition” prin sistem dolby surround, cât şi efecte speciale, precum jeturi aer, picături de apă, baloane de săpun, fulgere, mişcări pe toate planurile şi atingeri. Toate echipamentele au fost aduse din Italia, pentru a oferi o experienţă 7D unică, direct în mijlocul acţiunii. Clienţii vor primi ochelari 3D la intrare, pentru a se bucura pe deplin de imaginea cu o claritate deosebită.

Movie Box Cinema 7D Extreme se adresează tuturor categoriilor de vârstă, fiind o formă de distracţie antrenantă şi palpitantă. În program sunt 20 de filme, cu o durată între 5 şi 10 minute. Copiii pot urmări peripeţiile personajelor din Rats Race, Animal Lab sau The Adventures of Ali Baba, iar adulţii pot viziona filme precum Hunted Forest, Subzero, Horror Park, Escape şi Prehistoria Adventure.

Movie Box, prima experienţă Cinema 7D din Suceava, la Iulius Mall, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava