Concert pascal
MOPAN Suceava

Ediţia de anul acesta a Festivalului „Bucovina Rock Castle” va începe joi, 21 august a.c., iar printre trupele care vor concerta în cele trei zile ale festivalului se numără Nazareth, Dog Eat Dog şi Viţa de Vie.

Festivalul de rock din Suceava începe joi, de la ora 18:00, pe scenă urmând să urce trupele Toy Machines din Suceava, Jinjer (Ucraina), Diamonds are Forever (Cluj Napoca), Coma (Bucureşti) şi formaţia americană Dog Eat Dog. În a doua zi a festivalului, vineri, 22 august a.c., vor concerta formaţiile Odyssey (Suceava), Robin & The Backstabbers, Luna Amară, Implant pentru refuz şi Viţa de Vie. Ediţia de anul acesta a festivalului „Bucovina Rock Castle” se va încheia sâmbătă, 23 august a.c., cu concertele susţinute de trupele The Mechanix (Suceava), Tons of Powder (Republica Moldova), The Amsterdams, Alternosfera şi Nazareth.

Preţul unui bilet obişnuit va fi de 7 lei/persoană pentru fiecare dintre cele trei zile ale festivalului, iar elevii şi studenţii vor plăti doar doi lei pentru a intra la concerte. Organizatorii Festivalului „Bucovina Rock Castle” sunt Consiliul Judeţean Suceava, Muzeul Bucovinei şi Centrul Cultural Bucovina.

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a declarat în cursul zilei de ieri că Primăria Suceava a pus la dispoziţie un teren aflat în vecinătatea parcării de pe platoul Cetăţeii de Scaun pentru amenajarea unui camping. Emil Ursu a spus că pe acest teren pot să încapă peste 300 de corturi, iar camparea va fi gratuită. La rândul său, viceprimarul Sucevei, Ovidiu Doroftei, a precizat că Primăria a amenajat terenul respectiv astfel încât să existe condiţii bune pentru cei care vor să stea la cort pe perioada festivalului de rock din Cetatea de Scaun.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava