MOPAN Suceava

70 de membri ai PSD Suceava au fost participat în cursul acestei săptămâni la lucrările Consiliului Naţional al acestei formaţiuni politice. Delegaţia PSD Suceava a fost condusă de liderul organizaţiei judeţene, Cătălin Nechifor, alături de care au mai participat şi membrii Biroului Politic Judeţean, parlamentari, primari şi consilieri judeţeni. Cătălin nechifor a declarat joi că PSD Suceava a votat în unanimitate pentru susţinerea lui Victor Ponta în cursa pentru alegerile prezidenţiale.
El a mai spus că membrii Consiliului Naţional lărgit al PSD au acceptat, în unanimitate de voturi ale celor 6000 de social – democraţi prezenţi, candidatura preşedintelui Partidului Social Democrat, Victor Ponta, pentru funcţia de preşedinte al României.
„Victoria în alegerile prezidenţiale a domnului Victor Ponta va marca sfârşitul unui regim politic abuziv şi momentul începerii unui nou proiect naţional bazat pe valorile autentice ale poporului român. Vrem o ţară în care scandalurile politice să nu mai domine, vrem o ţară care să facă politici pentru familie, o ţară care iubeşte copiii, care îi respectă pe cei care au muncit o viaţă, o ţară care să fie puternică în Europa şi care să aibă o poziţie respectată la masa deciziilor. Aceasta este România puternică şi este realitatea în care toţi vrem să trăim” a declarat Cătălin Nechifor.
El a mai spus că tot în cadrul lucrărilor Consiliului Naţional s-a hotărât ca, până la Congresul Naţional, toţi membrii de partid să cunoască această hotărâre, prin intermediul adunărilor generale care se vor organiza în fiecare oraş, comună şi chiar secţie de vot, începând cu 1 august 2014. Cătălin Nechifor a mai precizat că în luna septembrie se vor organiza şi Conferinţe Judeţene ale PSD, în toată ţara, la care premierul şi-a exprimat dorinţa de a participa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava