MOPAN Suceava

Nicolas Cage nu se poate opri din a citi comentariile răutăcioase pe care le fac unele persoane la adresa sa și a mărturisit că uneori se lasă mult prea afectat de ele.

Faimosul actor a spus în cadrul unui interviu recent, potrivit contactmusic.com: „Îmi pasă de ceea ce zic oamenii despre mine. Sunt foarte multe lucruri bune pe care le-am moștenit de la tatăl meu, dar el era și o persoană căreia îi păsa foarte mult de cum îl percep oamenii și ceea ce spun despre el, lucru pe care l-am moștenit și eu. Unele comentarii răutăcioase pe care oamenii le fac îmi merg la inimă. Pot fi destul de afectat după ce citesc lucruri care se spun despre mine. Trebuie să mă opresc să fac asta și să nu mă mai plâng soției mele tot timpul.”

Tot în același interviu, Nicolas Cage a vorbit și despre faptul că lumea de la Hollywood și-a pierdut ‘farmecul’ și ‘romantismul’ de odinioară, publicul preferând acum să se concentreze asupra vieții personale a actorilor și nu pe magia pe care o creează ei într-un film.
„Actorii erau cândva înconjurați de farmec și de romantism. Dar acum, oamenii sunt mai interesați de viețile lor personale decât de performanțele lor.”, a adăugat actorul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava