Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicole Scherzinger vrea să colaboreze cu Sam Smith. Frumoasa cântăreață susține că ea este cea mai mare fană a interpretului hit-ului ‘Stay With Me’. „Sunt cel mai mare fan al lui. Este cea mai sinceră persoană pe care am cunoscut-o. Îmi doresc foarte mult să lucrez cu el. Nu există prea mulți artiști ca el.”, a spus Nicole în cadrul unui interviu recent, potrivit contactmmusic.com.

Artista a mai spus că mai multe melodii de pe noul ei album, ‘Big Fat Lie’ sunt inspirate din relația ei cu Lewis Hamilton și că majoritatea reflectă foarte bine sentimentele pe care le-a trăit. „Este un album personal. Aș spune că este o retrospectivă a sentimentelor pe care le-am trăit în ultimii doi ani. Uneori dragostea te face să te simți minunat. Dar, uneori, se întâmplă ca în noua mea piesă, ‘Run’, simți că trebuie să fugi de propriile temeri..”, a mai spus artista.

Nicole a adăugat că procesul de scriere a noilor melodii, de transpunere a sentimentelor, a fost ca o terapie pentru ea. „A fost o experiență vindecătoare. […] M-am întors la muzică și simt că am învățat foarte mult astfel.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava