Concert pascal
MOPAN Suceava

Concesionarul mărcii de autoturisme Citroen în judeţul Suceava, Fetcom, a lansat în mod oficial, joi seara, noul Citroen C4 Cactus. Evenimentul de lansare a fost deschis de managerul Fetcom Suceava, Constantin Fetcu, cel care a prezentat principalele caracteristice ale noului model Citroen. El a arătat că Citroen răspunde nevoilor din zilele noastre oferind clienţilor o veritabilă alternativă berlinelor compacte, această alternativă fiind noul C4 Cactus. Constantin Fetcu a sublniiat că în segmentul C, extrem de concurenţial şi cu principii fixe, Citroen C 4 Cactus se distinge prin design-ul unic, îmbinând perfect stilul cu funcţionalitatea. Astfel, noul Citroen C4 Cactus creează premizele unei noi perspective auto, având un plus de design, un plus de confort şi o tehnologie utilă, totul la un preţ rezonabil. Odată cu lansarea acestui model, Citroen a adoptat o strategie inedită, şi anume aduce un plus de valoare pentru tot ceea ce contează cu adevărat pentru clienţi adoptând inovaţii tehnologice şi principii solide în materie de design, confort, manevrabilitate şi cheltuieli de întreţinere. Noul model Citroen este dotat cu „Airbump”, o inovaţie utilă a acestui producător de maşini, care oferă un plus de design, dar în acelaşi timp protejează şi caroserie. La această tehnologie se adaugă interfaţa 100% digitală şi 100% intuitivă, care oferă un post de condus degajat şi conectat, regrupând toate comenzile pe ecanul tactil de 7 ” prevăzut standard din dotare. Aceste dotări sunt completate de scaune frontale generoase concepute în stil sofa, airbag-ul pentru pasager integrat în pavilion (tehnologia Airbag in Roof), aceasta fiind pentru Citroen o exclusivitate la nivel mondial, care ofer pasagerului din faţă mai mult spaţiu şi un volum de depozitare optimizat. Nu în ultimul rând, Constantin Fetcu a amintit şi de pavilionul panoramic vitrat cu protecţie termică ridicată şi împotriva razelor UV care inundă habitaclul cu lumină, eliminând efectele căldurii.
Managerul Fetcom a subliniat faptul că viitorii proprietari ai Citroen C4 Cactus vor avea costuri reduse de utilizare, în primul rând pentru că prin modul în care a fost conceput, la noul model au fost eliminate surplusurile de greutate. El a explicat că platforma optimizată este asociată motorizărilor eficiente de ultimă generaţie, noul model având cu 200 de kilograme mai puţin comparativ cu un Citroen C4.
Revenind la una dintre tehnologiile cu care este dotat noul model, Airbumb, trebuie spus că aceasta este o exclusivitate Citroen, fiind expresia pură a designului, îmbinând perfect aspectul cu funcţionalitatea. Panourile Airbump sunt montate în exterior, pe lateral şi la nivelul barelor de protecţie, iar gama de patru curori disponibile oferă multiple posibilităţi de personalizare prin asocierea cu cele 10 nuanţe de caroserie şi trei decoruri interioare. Constantin Fetcu a arătat că ceea ce este cel mai important este protecţia împotriva loviturilor uzuale. Astfel învelişul fin tip TPU din poliuretan termoplastic protejează capsulele vidate din aceste protecţii pentru a amortiza şocurile. Mai mult, protecţiile Airbump nu necesită întreţinere specială, contribuind direct la reducerea costurilor de întreţinere şi reparaţie.
Legat de costurile de întreţinere şi utilizare, trebuie spus că eficienţa şi eliminarea surplusului de greutate reprezintă elementele cheie în reducerea consumului de carburanţi. Greutatea optimizată, de 965 de kilograme, a făcut posibilă o versiune pe benzină cu mai puţin de 100g de CO/km, şi o versiune diesel de doar 82 g de CO/km, ceea ce reprezintă un consum redus de 3,1 l/100 km. Pe lângă consumul redus de carburant, costul total de utilizare al Citroen C4 Cactus a fost redus cu aproape 20%, comparativ cu modelele de referinţă de pe segmentul berlinelor compacte. Mai trebuie spus că noul Citroen C4 Cactus poate fi achiziţionat cu preţuri începând de la 10.480 de euro + TVA, până la 14.700 de Euro + TVA, şi cinci ani garanţie/100.000 kilometri.

Noul Citroen C4 Cactus a fost lansat oficial în judeţul Suceava, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava