MOPAN Suceava

Cea de-a șasea ediție a evenimentului Global Village va fi organizată pe data de 22 februarie de către AIESEC Suceava, propunându-și să aducă în fața publicului culturi străine ce vor cuceri prin elementele care le individualizează.

Locuitorii Sucevei și nu numai sunt așteptați duminică, începând cu ora 13.00, în incinta Iulius Mall, la etaj, pentru a descoperi obiceiuri fascinante din 12 țări și anume Brazilia, Taiwan, Indonezia, Maroc, Franța, Italia, Rusia, China, Spania, Germania, Turcia și Japonia.

Mediul divers şi multicultural va fi creat de către studenții veniți din alte țări prin programe de voluntariat și de către elevii participanți la proiectul Grow, organizat, de asemenea, de către AIESEC Suceava. Împreună, participanții vor prezenta costume tradiționale, care vor încânta privirile, se vor întrece în arta culinară și, bineînțeles, nu vor lipsi cântecele și dansurile specifice fiecărei țări.

La eveniment vor fi prezenți Ovidiu Swartz însoțit de Ansamblul Folcloric, Magda Știrbăț, Tamara Țîbârnă, dar și reprezentanți ai Palatului copiilor, care vor asigura momente artistice menite să echilibreze balanța culturilor prezente la acest eveniment de anvergură.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava