Concert pascal
MOPAN Suceava

În weekendul 4-5 octombrie 2014 are loc la Brasov cea de-a 3-a editie a Targului de joburi pentru muncitori in depozite Anglia. Cele 2 editii desfasurate cu succes din acest an au determinat una din cele mai importante companii din sectorul depozite-logistica sa revina in Romania pentru a selecta personal, de data aceasta fiind scoase la concurs peste 200 de locuri de munca.

Vorbesti limba engleza si ai dexteritate buna? Atunci te poti pregati de plecare in Anglia, deoarece in weekendul 4-5 octombrie 2014 ai sansa de a sustine un interviu fata in fata cu unul din cei mai importanti angajatori din sectorul depozite-logistica din Marea Britanie. Cea de-a treia editie a Targului de joburi pentru muncitori in depozite Anglia are loc la Brasov si pune la bataie peste 200 de locuri de munca. Pentru a fi angajat trebuie sa indeplinesti doar 3 conditii: sa cunosti limba engleza la nivel conversational, sa ai atat atitudine cat si dexteritate bune. Candidatii cu experienta au un avantaj in fata angajatorului englez, insa acest lucru nu este o obligativitate.

Care sunt avantajele participarii la Targul de Joburi din luna octombrie?

– Sustii un interviu fata in fata cu una din cele mai importante companii din sectorul depozite-logistica din Marea Britanie.

– Profiti de sansa de a participa la ultima lor sesiune de recrutari din anul 2014.

– Te bucuri de un mediu primitor, unde cu siguranta te vei simti ca acasa deoarece peste 1.000 de candidati romani lucreaza deja la acest angajator.

– Profiti din plin de sezonul Sarbatorilor, cand depozitele din Anglia lucreaza la capacitate maxima, dand sansa angajatilor sa efectueze ore suplimentare si/ sau ture de noapte. Asta inseamna castiguri superioare pentru tine.

– Incepi anul 2015 avansand in cariera, deoarece dupa 3 luni de munca compania iti ofera deja sansa de a avansa in post.

Iata ce ne scriu din Anglia doi candidati plasati in urma Targului de joburi din primavara aceasta:

„Buna ziua,

m-am acomodat cu tot . acum stau in casa cu 3 romani si ne intelegem de minune . locul de munca e asa cum mi-am dorit . dupa o luna am reusit sa depasesc norma pe ora cu 50 de produse. de 2 luni am fost de 6 ori pe primul loc . atmosfera e foarte placuta cu managerii ma inteleg foarte bine. va multumesc pt ocazia oferita . si sper sa tinem legatura cat mai mult.„

Vasile N.

„Viata aici e challenging dar va multumesc ca mi-ati oferit-o. Sunt lucruri, chestii din viata de zi cu zi care te fac sa oftezi si sa iti fie dor de Romania (pentru ca da, e posibil asa ceva) dar, per ansamblu, eu unul, sunt foarte multumit. Muncesc cu contract, mi-am inceput o viata aici cu ajutorul vostru si acum fac pasii necesari pentru a ma integra in societatea britanica beneficiind de tot ajutorul si suportul atat din partea angajatorului cat si din partea celorlalti romani care deja au ajuns aici.

Atat in tara cat si aici am intalnit oameni profesionisti, seriosi si care se tin de cuvant. unde intelegerea e intelegere si contractul e contract. Va multumesc pentru oportunitatea acordata si pentru profesionalismul de care ati dat dovada atat ca agentie cat si ca personal. Aceasta companie e un loc excelent unde sa incepi o experienta solida si interesanta intr-o tara noua.”

Alexandru P.

Acestea sunt doar doua din multele mesaje primite din Anglia de la candidatii plasati in anul 2014. Trei dintre acestia au fost deja promovati pe posturi superioare conform studiilor si aptitudinilor. Poti fi si tu unul dintre ei, daca participi la ultima editie a targului de joburi pentru muncitori in depozite Anglia a acestui an. Vrei si tu sa faci parte din aceasta echipa? Inscrie-te acum.

Targul este organizat in parteneriat cu una din cele mai importante companii din sectorul depozitelor din Anglia, parteneri de traditie ai agentiei Banca de Joburi si la care au fost trimisi pana in prezent peste 1.000 de candidati. Locatia si ora evenimentului sunt comunicate persoanelor selectate final. Pentru detalii complete despre eveniment si procedura de inscriere candidatii pot accesa acest link. Persoanele care doresc sa vizioneze imagini de la editiile trecute ale Targurilor de joburi pentru muncitori in depozite Anglia pot accesa acest link (editia din martie 2014) si acest link (editia din mai 2014). La acest eveniment sunt acceptati candidati din intreaga tara cat si din Republica Moldova daca detin pasaport romanesc, cu varsta minima de 18 ani. Pentru informatii suplimentare despre Targul pentru Muncitori depozite in Anglia din luna octombrie, precum si despre serviciile Banca de Joburi ne puteti contacta la numerele de telefon 0268 – 311 547/ 0368 412 996 si la adresa de mail info@bancadejoburi.ro.

Parteneri ai evenimentului: HotNews.ro, OrdineaZilei.ro, Viva FM Suceava, Impact FM, Smile Media, MyJob.ro, RomaniaPozitiva.ro, Tjobs.ro

Despre Banca de Joburi

Banca de Joburi este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in orasul Brasov, Romania si cu o vechime de 13 ani, care dispune de o paleta larga de oferte de munca. Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania noastra ofera consultanta, orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale si monitorizeaza candidatii pe intreaga durata a contractelor, oferind un serviciu de asistenta continua. Fiind una din cele mai active si longevive agentii de recrutare si ocupare a fortei de munca din Romania, Banca de Joburi este dedicata crearii constante a noi oportunitati legale de angajare in strainatate. In luna septembrie 2013 Banca de Joburi a lansat cu succes prima retea de franciza din domeniul recrutarii si plasarii fortei de munca in strainatate cu capital 100% romanesc.

 

CONTACT

Banca de Joburi

Adresa: B-dul Zizinului, nr. 38 – 36, parter, Brasov, ROMANIA

Telefon fix: 0268 – 311 547/ 0368 412 996

Email: info@bancadejoburi.ro

Website: www.bancadejoburi.ro

Facebook: www.facebook.com/bancadejoburi

Twitter: https://twitter.com/BancaDeJoburi

Google+: https://plus.google.com/b/115496019576157945102/115496019576157945102/posts

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava