MOPAN Suceava

Oprah Winfrey îşi renovează casa din Santa Barbara – pentru că este prea somptuasă pentru gusturile ei! Faimoasa vedetă, care este miliardară, nu este deloc mulţumită de cum este decorată reşedinţa sa din California şi a decis să investească câteva milioane de dolari pentru a o renova în următoarele trei luni.

„Oglinzile aurite, urnele de marmură, covoarele extrem de somptuoase şi toate aceste culori – totul este prea pompos. Nu prea este pe gustul meu.”, a spus Oprah, potrivit showbizspy.com.

Ea a continuat, potrivit sursei citate: „Nu este uşor să transformi o întreagă bibliotecă pe care scrie ‘Nu atingeţi cărţile’. Dar, cumva, am reuşit. Maya Angelou mi-a spus odată că poţi deveni fie o femeie bătrână, fie o femeie înţeleaptă. Tot ce vă pot spune este că evoluez, la fel şi gustul meu, şi, cândva, această cameră va simboliza persoana ce am devenit.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava