MOPAN Suceava

Orange lansează Orange Info, un canal de televiziune adresat clienţilor Orange TV atraşi de zona digitală, care vor să fie la curent cu ultimele noutăţi despre produsele şi serviciile companiei, precum şi cu informaţii de interes general. Noul canal poate fi urmărit fără taxe suplimentare de către toţi clienţii Orange TV atât pe televizor, cât şi pe dispozitivele mobile: computer, tabletă și smartphone.

Prin intermediul a patru emisiuni cu un conţinut variat, clienţii pot afla informaţii practice şi utile din domeniile în care compania Orange este prezentă şi pot descoperi ce beneficii aduc tehnologiile mobile de ultimă generaţie. Emisiunea Orange zoom cuprinde informaţii şi tutoriale despre aplicaţii, sfaturi despre cum să-ţi configurezi telefonul pentru diferite servicii şi informaţii despre evenimentele muzicale, sportive sau de tehnologie susţinute de Orange.

Orange fun aduce informaţii noi despre ultimele filme de la cinema şi programul Orange Film, precum şi trailerele unei selecții de filme ce rulează în ţară, pe ecranele TV sau disponibile în Orange TV Go. În emisiunea dedicată Fundaţiei Orange, clienţii pot urmări informaţii despre proiectele acesteia. Fundaţia Orange derulează proiecte de filantropie, prin care tehnologia este folosită în sprijinul persoanelor dezavantajate, pentru a aduce schimbări pozitive întregii comunităţi.

Emisiunea News completează programul Orange Info cu informaţii actualizate despre vreme, horoscop, curs valutar, trafic şi agenda culturală. În lista de canale, Orange Info se află la poziţia 100. În acest moment, este în perioada de testare a semnalului şi poate fi urmărit de toţi clienţii Orange TV.

„Orange TV are deja o bază consistentă de abonaţi care urmăresc programele pe televizoarele de acasă şi pe dispozitivele mobile și mult mai mulţi clienți care şi-au descărcat aplicaţia pentru a urmări conţinutul când se află în mişcare, pe smartphone sau tabletă. Prin lansarea canalului Orange Info, le aducem clienţilor informaţii practice, accesibile pe mai multe tipuri de ecrane, pentru a-i ghida în peisajul digital actual şi a-i ajuta să descopere mai uşor beneficiile pe care acesta le aduce.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Mai multe detalii despre serviciul Orange TV pot fi accesate pe www.orange.ro/tv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava