MOPAN Suceava

Orange România și Parrot aduc în ofertă două minidrone, Rolling Spider şi Jumping Sumo, ce pot fi controlate de pe smartphone sau tabletă, cu ajutorul aplicației gratuite FreeFlight 3 pentru dispozitive iOS, Android, Windows 8.1 şi Windows Phone 8.1.

Minidrona Rolling Spider de la Parrot este o dronă zburătoare, ultra-compactă și foarte ușoară, la numai 55 g, ce se poate deplasa pe sol, pe pereți și chiar pe tavan. Aceasta este echipată cu o cameră verticală, poziționată sub fuselaj, care o ajută să se stabilizeze în timpul zborului și să realizeaze fotografii în aer liber sau în interior, la diverse evenimente sau în vacanță. Imaginile sunt stocate în memoria flash de 1 GB și pot fi ulterior transferate pe computer.

Datorită senzorilor cu care este echipată, minidrona poate detecta dacă este aruncată în aer și planează, chiar dacă motoarele sunt oprite. Ea porneşte automat şi aşteaptă comenzile utilizatorului. În același timp, dacă una dintre elice intră în contact cu un corp solid, motoarele se opresc, această caracteristică oferind un plus de siguranță.

Minidrona Rolling Spider are autonomie de 8 minute și funcționează cu o baterie reîncărcabilă Litiu-Polimer de 550 mAh, compatibilă și cu drona Jumping Sumo de la Parrot.

Jumping Sumo reprezintă o inovație în domeniu, cu o mobilitate deosebită: se poate deplasa cu o viteză maximă de 2 m/s în interiorul sau în afara casei, poate lua viraje în unghi drept și poate realiza întoarceri la 180̊. Cele două roți cu care este echipată sunt retractabile și îi asigură echilibrul; mai mult decât atât, acestea se extind pentru o stabilitate crescută la viteze mari și se retrag în poziție compactă pentru un plus de agilitate în spații strâmte.

Minidrona Jumping Sumo are autonomie de 20 de minute, poate sări până la 80 cm înălțime și permite programarea unui traseu, care va fi regăsit ulterior în mișcările predefinite ale dronei. În plus, aceasta este echipată cu obiectiv superangular care trimite imagini video în direct pe ecranul smartphone-ului sau tabletei pilotului. De asemenea, drona poate realiza fotografii și videoclipuri pe care le poate stoca pe un stick micro-USB conectat în prealabil la ea.

„În februarie 2011 aduceam în ofertă AR Drone, primul quadricopter controlat de la distanță cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat, și lansam astfel o nouă gamă de produse ce îmbină tehnologii inovatoare pentru a oferi noi posibilități de divertisment clienților noștri. Rolling Spider şi Jumping Sumo, noua generație de minidrone, completează oferta existentă de jucării inteligente ultra-tehnologizate, atractive atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți. Având caracteristici care le sprijină funcționalitatea atât în interior, cât și în exterior, ele le oferă utilizatorilor posibilitatea de a înregistra momente memorabile oriunde s-ar afla.” a declarat Alexandra Faciu, Senior Product Manager.

Cele două minidrone vor fi disponibile atât în Orange shop, cât și în magazinul online la prețul de 169 euro pentru Parrot Jumping Sumo, respectiv 109 euro pentru Parrot Rolling Spider.

Mai multe detalii sunt disponibile pe paginile dedicate din magazinul online: http://www.orange.ro/parrot-jumping-sumo/ si http://www.orange.ro/parrot-rolling-spider/ sau în orice magazin Orange.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava