Concert pascal
MOPAN Suceava

Pagubele produse în urma exploziei de la restaurantul Trafic din Câmpulung Moldovenesc au fost estimate la suma de 50.000 de euro. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, poliţiştii din Câmpulung Moldovenesc au fost sesizaţi cu privire la faptul că S.C. „ EURONCEPT”S.R.L., respectiv la restaurantul „TRAFIC”, a avut loc o explozie, soldat cu uciderea a două  persoane şi vătămarea corporală gravă a altor două persoane, toate fiind angajate ale restaurantului, din care una rănită grav  cu arsuri de gradul 1, 2 şi 3 pe aproximativ 60 % din corp.
La o primă estimare pagubele produse prin explozie se ridică la aproximativ 50.000 euro.
„Din primele verificări efectuate la faţa locului şi din constatarea specialistului ISU, s-a constatat drept cauză a accidentului explozia unei butelii de gaz care alimenta maşina de gătit din bucătăria restaurantului”, se arată în comunicatul Parchetului.
Clădirea restaurantului a fost avariată în proporţie de 80%, fiind distruse geamurile în totalitate şi parte din zidul de susţinere şi mobilier distruse. De asemenea la una din autovehiculele parcate, respectiv Mercedes Sprinter care tracta o platformă cu un autoturism Wolksvagen Phaeton, au fost provocate avarii .
În prezent cercetarea locului faptei este efectuată de către lucrătorii de poliţie împreună cu personalul din cadrul I.T.M. Suceava şi specialişti din cadrul I.S.U. Suceava, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. Ancheta este coordonată direct de procurorul şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală înregistrat şi s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârşirea infracţiunilor de „ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă”, precum şi a infracţiunilor de „neluarea vreuneia dintre măsurile legale privind securitatea şi sănătatea în muncă”.
„În funcţie de rezultatul cercetărilor şi având în vedere complexitatea cauzei, impactul asupra comunităţii locale,  a întinderii pagubelor şi a consecinţelor produse, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava va analiza şi va dispune preluarea cauzei în vederea finalizării urmăririi penale”, se mai spune în comunicatul de presă.

Pagubele produse la restaurantul Trafic din Câmpulung Moldovenesc se ridică la 50.000 de euro, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava