Concert pascal
MOPAN Suceava

Luni, 22 septembrie 2014, a fost lansat la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava, proiectul “Parteneriate pentru Activitati Industriale cu Zero Deşeuri” (Partnerships for Zero Waste Industrial Activities), acronim PAZEWAIA.

Proiectul este finanţat de Guvernul Norvegiei, prin Innovation Norway, în cadrul Programului EEA-Grants, şi are ca obiectiv general implementarea principiilor Simbiozei Industriale in judeţele: Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Maramureş şi Bistriţa.
Au participat organizaţii şi instituţii cunoscute pentru preocupările legate de dezvoltarea sustenabilă şi reducerea amprentei de mediu.

Partenerii norvegieni au coordonat prima întâlnire a companiilor / instituţiilor care se vor implica în proiect, unde s-au prezentat coordonatele generale ale Proiectului, elementele de bază legate de modalitatea de lucru în ateliere şi acţiunile de implementat pentru perioada următoare.

Prezenţa companiilor şi instituţiilor este foarte importantă pentru succesul implementării proiectului, care depinde în cea mai mare măsură de percepţia corectă a situaţiei de fapt din judeţul Suceava – situaţie pe care participanţii o cunosc foarte bine.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava