Concert pascal
MOPAN Suceava

Sesiunile de antrenament se vor derula în mai multe locații din întreaga lume, pentru a promova un stil de viață sănătos și activ, celebrând totodată și cea de-a 35-a aniversare a companiei

Herbalife, o companie internațională din domeniul nutriției, își unește eforturile cu Membrii săi independenți din întreaga lume, pentru o nouă încercare oficială GUINNESS WORLD RECORDS®, propunându-și să stabilească un nou record pentru cel mai mare număr de participanți implicați într-o sesiune de antrenament fizic intens – High Intensity Interval Training (HIIT) – în decurs de 24 de ore.

Sesiunile de antrenament vor demara sâmbătă, 7 martie, de la ora locală 9:00 a.m., în orașe de pe întregul glob. Mii de Membri Independenți Herbalife — alături de clienții, prietenii și familiile lor — vor găzdui astfel de sesiuni de exerciții fizice în diferite locatii precum  parcuri, sali de sport sau diverse spații publice locale din 82 de țări.

Participanții pot trimite mesaje pe mediile de socializare despre această zi, folosind hashtag-ul #WorldWorkout. Pentru mai multe informații despre eveniment, accesați WorldRecordWorkout.com.

În Romania, până la ora actuală s-au înscris în competiție peste 2000 participanți în 26 de orașe.

Anca Bucur, Miss Fitness Universe și sportiv sponsorizat Herbalife, va coordona o sesiune specială, în București, unde sunt așteptați să participe peste 100 pasionați de sport printre care și managerii Herbalife Romania.

În plus, evenimentul va prilejui o strângere de fonduri la nivel mondial, în beneficiul Fundației Herbalife Family și al programului său Casa Herbalife, care susține și finanțează peste 100 de programe de sănătate și nutriție din întreaga lume. Programele sunt dedicate copiilor orfani sau defavorizate sau care trăiesc în condiții de risc, în zone defavorizate din toată lumea. În Romania, se estimează că în urma antrenamentelor se vor strânge peste 20,000 de lei, fondurile fiind direcționate către Casa Cireșarii II din București, sectorul 5.

O inițiativă internațională

Sesiunile de antrenament vor demara sămbătă în orașe de pe întregul glob, începând cu Auckland, în Noua Zeelandă. Acestea continua si in alte colturi ale lumii:  India,  Asia in Phnom Penh din Cambodgia, Kuala Lumpur din Malaezia și Hong Kong din China, Seul din Coreea de Sud unde s-au înscris mii de participanti. În Europa vor participa mai multe tari printre care Italia, Franta, Spania, Polonia, Rusia, Turcia, Grecia si bineinteles Romania.

Si  America de Nord se alatura miscarii, peste 150 de locații vor găzdui astfel de sesiuni de exerciții fizice, dintre care cele mai ample se vor derula în Los Angeles, Chicago, New York, El Paso și Miami. În Porto Rico s-au înregistrat deja șase grupuri participante, iar în Mexic s-au înscris peste 20 de orașe, printre care Mexico City, Cuernavaca și Merida.

Atractia centrala a acestui eveniment  va fi sesiunea derulată în clădirea de birouri unde își are sediul compania Herbalife, în complexul LA Live din centrul orașului Los Angeles. Acolo, Samantha Clayton, Director în Fitness și Educație în cadrul Herbalife, va conduce o sesiune de antrenament, de la ora 9 a.m., ora locală, la care sunt așteptate să participe peste 3000 de persoane.

“Încercarea oficială GUINNESS WORLD RECORDS® organizată de Herbalife își propune să educe publicul, subliniind cât de important este să alegem un stil de viață sănătos și activ,” a declarat Michael Johnson, Chairman și CEO al Herbalife. “Sperăm că exercițiile fizice pe care le vom face vor inspira comunități din întreaga lume să facă mișcare și să opteze pentru o nutriție sănătoasă. Această tentativă de a stabili un nou record mondial demonstrează decizia noastră de a derula inițiative îndrăznețe, care să îi inspire și pe alții să ducă o viață mai bună, făcând mișcare și mâncând sănătos,” a mai spus oficialul Herbalife.

Evenimentele acestei zile celebrează în egală măsură și a 35-a aniversare a companiei. Începând din anul 1980, Herbalife ajută oamenii să ducă o viață mai bună, optând pentru mișcare și o nutriție mai sănătoasă.

 

Despre Herbalife®

Herbalife® oferă o gamă variată de produse pentru controlul greutăţii obţinute în urma unor cercetări ştiinţifice, suplimente nutriţionale menite să sprijine un stil de viaţă activ şi sănătos, precum si produse pentru îngrijirea personală. Portofoliul Herbalife® include shake-uri proteice, batoane înlocuitoare de masă şi gustări proteice; suplimente nutritive pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală şi produse pentru îngrijirea tenului.

Herbalife Ltd (abreviere: HLF) este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care comercializează produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală printr-un sistem de vânzări directe. Produsele Herbalife® sunt vândute în peste 90 de ţări prin intermediul unei reţele de peste 2.5 milioane de membrii independenţi. Compania susţine Herbalife Family Foundation şi Programul Casa Herbalife în scopul îmbunătăţirii nutriţiei copiiilor din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii legate de compania Herbalife®, puteţi accesa website-urile www.herbalife.com, www.herbalife.ro

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava