Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au confiscat aproape 6.000 de ţigări din maşina unor contrabandişti din oraşul Vicovu de Sus. În cursul zilei de vineri, în jurul orei 16.40, o patrulă de poliţisti rutieri din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a observat un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, care circula în sens opus și care era condus de un localnic de 22 de ani, iar pe scaunul din partea stângă față se afla o persoană de sex masculin. Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, punând în funcțiune semnalele acustice și luminoase, ocazie cu care şoferul a accelerat și a intrat pe o stradă lăturalnică, a oprit mașina și împreună cu pasagerul din interior a coborât și au fugit, abandonând autoturismul.
În urma verificării interiorului autoturismului au fost identificate 5.978 pachete țigarete cu timbru fiscal emis de Republica Ucraina, în valoare de aproximativ 60.000 lei.
Țigările provenite din contrabandă au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 1.500 de euro a fost ridicat în vederea dispunerii unei măsuri asiguratorii în cauză.
Cercetările continuă față de tânărul de 22 de ani și față de autori necunoscuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă în formă agravantă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava