MOPAN Suceava

Toate activităţile cuprinse în programul de pregătire al alegerilor prezidenţiale sunt în grafic. Anuntul a fost facut de prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, care a precizat că în listele electorale permanente din judeţul Suceava sunt înscrise 581.000 de persoane. Sinescu a adăugat că în momentul de faţă buletinele de vot pentru alegerile din data de 2 noiembrie a.c. au fost tipărite şi au fost transmise în judeţul Suceava. Florin Sinescu a spus că pentru judeţul Suceava au fost repartizate 639.380 de buletine de vot.
În acelaşi timp, prefectul a arătat că pentru toate secţiile de votare din judeţul Suceava este asigurată ordinea publică de către poliţişti, jandarmi, cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ale Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava şi ale Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi din Fălticeni. Florin Sinescu a mai spus că în toate secţiile de votare din judeţul Suceava sunt asigurate comunicaţiile, în trei secţii acestea făcându-se cu telefoane prin satelit.
„Considerăm că judeţul Suceava este pregătit pentru alegerile din data de 2 noiembrie a.c., şi în acelaşi timp începem pregătirile pentru cel de-al doilea tur de scrutin”, a spus prefectul judeţului Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava