MOPAN Suceava

Sucevenii vor avea parte de două zile de spectacole aviatice la Centrul Economic Bucovina, aflat în vecinătatea Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea. La sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă şi duminică, va avea loc ediţia de anul acesta a „Suceava Airshow”, intrarea la spectacolele aviatice fiind liberă. Deschiderea mitingului aviatic va avea loc sâmbătă, 30 august a.c., de la ora 15:00. începând de la această oră şi până seara, spectatorii vor putea asista la evoluţiile paraşutiştilor, zboruri în formaţie ale unor aeronave uşoare şi ultrauşoare, acrobaţii aeriene oferite de „Iacării Acrobaţi”, dar şi evoluţii ale unui elicopter BELL 206. Pe lângă Iacării Acrobaţi, spectacolele sunt oferite şi de piloţii de la Bucovina Fly Club, Aeroclubul României şi Sanero. De precizat că între orele 19:30 şi 20:00, Iacării Acrobaţi vor oferi un spectacol aerian cu elemente pirotehnice. Ziua de sâmbătă se va încheia cu un spectacol folcloric oferit de Ansamblul Ciprian Porumbescu, ce va începe la ora 20:00.

Spectacolele din a doua zi a mitingului, duminică, vor începe de la ora 10:00 şi se vor încheia la ora 15:00, oră de la care va începe un spectacol de muzică populară.

Vă prezentăm în continuare programul complet al mitingului aviatic de la Suceava:

Programul complet al mitingului aviatic de la Suceava de la sfârşitul acestei săptămâni, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava