Concert pascal
MOPAN Suceava

Iubitorii fotbalului sucevean au şansa astăzi de a urmări din nou, după o pauză de nouă ani, o formaţie din primul eşalon valoric pe stadionul „Areni”. Această oportunitate a fost posibilă după ce Rapid CFR Suceava a reuşit să se califice în şaisprezecimile Cupei României. La această partidă, formaţia suceveană poate evolua fără jucătorii sub 21 de ani.

În meciul de azi de la ora 16.00, Rapid CFR Suceava primeşte vizita echipei Gaz Metan Mediaş. În acest moment formaţia sibiană se află pe locul 8 în clasamentul Ligii I cu 11 puncte şi golaveraj 10-11. Oaspeţii se prezintă la duelul cu Rapid CFR Suceava după victoria cu 3-1 realizată pe teren propriu în faţa echipei FC Viitorul. Jocul echipei pregătite de Cristi Dulca este unul destul de solid şi se bazează mult pe forţă. Primele două goluri ale medieşenilor au fost marcate destul de norocos, primul la o fază fixă, iar cel de-al doilea după o gafă de proporţii a portarului grupării lui Gheorghe Hagi. Sucevenii trebuie să se teamă oarecum de ultimul gol, cel al lui Ciprian Petre, similar totuşi cu cel al lui Matei din partida cu Săgeata Năvodari.

Dacă este să urmărim statisticile, Rapid CFR Suceava a reuşit în etapa de sâmbătă să remizeze cu Săgeata Năvodari, lucru pe care Gaz Metan Mediaş nu l-a realizat în sezonul precedent când a pierdut ambele partide cu gruparea constănţeană. La fel ca şi echipa de pe litoral, Gaz Metan Mediaş se bazează pe o combinaţie de jucători străini şi români, primii cu fizic impresionant, ceilalţi cu mare experienţă competiţională.

Rapid CFR Suceava a evoluat bine în partida cu Săgeata Năvodari şi dacă nu ţinem cont de golul primit din tunelul de intrare în teren, la care putem adăuga puţină baftă, atunci are mari şanse să acceadă în turul următor al Cupei României.
Intrarea la partida din şaisprezecimile Cupei României dintre Rapid CFR Suceava şi Gaz Metan Mediaş va costa 10 lei.
Iată echipa folosită de Gaz Metan Mediaş în etapa a VIII-a: Buchta – Creţu, Mujdragici, Muth, Buzean – Cristea, Tahar (75 F. Dan) – R. Avram (64 Llullaku), Figliomeni (76 Buziuc), C. Petre – D. Roman. Antrenor: Cristian Dulca.

Iată programul complet al meciurilor din şaisprezecimile Cupei României la fotbal:
CS Mioveni – Astra Ploieşti
Viitorul Axintele – CFR Cluj
ACS Berceni – Steaua Bucureşti
Unirea Jucu – Petrolul Ploieşti
Fortuna Poiana Câmpina – Dinamo Bucureşti
Şoimii Pâncota – Pandurii Târgu Jiu
Săgeata Năvodari – Viitorul Constanţa
FC Caransebeş – CSU Craiova
FC Bihor – Universitatea Cluj
CF Brăila – Oţelul Galaţi
SC Bacău – Ceahlăul Piatra Neamţ
Chindia Târgovişte – FC Braşov
Rapid Suceava – Gaz Metan Mediaş
CSM Râmnicu Vâlcea – CSMS Iaşi
Rapid Bucureşti – FC Botoşani
Concordia Chiajna – ASA Târgu Mureş

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava