Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi 30 octombrie, Rapid CFR Suceava dispută cel mai important meci din istoria sa în Cupa României. Partida se va disputa la Botoşani începând cu ora 18.30. Oficialii grupării sucevene au început să se ocupe şi de problemele legate de organizarea meciului din optimile Cupei României la fotbal.

„Am pus la punct mare parte din problemele strict organizatorice, iar omologii noştri de la FC Botoşani ne-au ajutat mult din acest punct de vedere. Referitor la bilete, acestea se vor pune în vânzare începând din acest week-end la Suceava, la sediul clubului de la stadionul Areni, dar şi la Centrul Comercial „Zimbrul”. La Botoşani, tichetele vor fi disponibile la Stadionul Municipal, începând cu ziua de luni, 27 octombrie. Preţul unui bilet este de 10 lei la peluză şi de 20 lei la tribuna a II-a ”, a declarat preşedintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

Chiar dacă pentru ei confruntarea cu Petrolul reprezintă meciul anului, sucevenii au decis să facă deplasarea la Botoşani în ziua meciului. „N-avem de parcurs de cât 40 de kilometri, aşa că n-are rost să plecăm spre Botoşani încă de miercuri. Dorim să le mulţumim celor de la FC Botoşani, care au răspuns afirmativ dorinţei noastre de a efectua un antrenament în nocturnă pe stadionul Municipal în una din zilele premergătoare meciului, ştiut fiind că marea majoritate a fotbaliştilor noştri n-au avut până acum ocazia să evolueze la lumina reflectoarelor. Ştiu că va fi greu, dar victoria din partida cu Gaz Metan Mediaş ne dă dreptul să visăm că putem realiza o nouă surpriză, de data aceasta, împotriva Petrolului. Chiar dacă soarta ne va fi potrivnică, dorinţa noastră este să facem un joc bun, care să-i mulţumească pe suporteri noştri”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava