MOPAN Suceava

În chiar prima etapă a seriei I a Ligii a II-a la fotbal, formația Rapid Suceava a avut parte de o deplasare lungă, la Constanța, deplasare venită după un meci în Cupa României la Miroslava. Hotărâți să facă un joc bun, sucevenii au reușit să se întoarcă neînvinși de pe litoral. ”Rapidiștii” suceveni au încheiat la egalitate, 1-1, partida disputată în compania echipei Farul Constanța, asta în condițiile în care au evoluat timp de 48 de minute cu un om în minus.

Prima repriză a disputei dintre Farul Constanța și Rapid Suceava a fost una deosebit de echilibrată, niciuna din cele două grupări nereușind să găsească drumul spre plasa porții adverse. Singurul eveniment notabil al primelor 45 de minute a fost eliminarea tânărului jucător sucevean Cerlincă în minutul 37 după două cartonașe galbele primate în decurs de 5 minute.

Deși au evoluat cu un om în minus, elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu nu au depus armele și nu s-au retras în propria jumătate de teren. În consecință, ei au reușit să deschidă scorul prin vârful de atac Matei în minutul 55, acesta valorificând o centrare a lui Apostol.

Efortul depus de rapidiștii suceveni, în doar 10 jucători, s-a făcut resimțit și dominarea constățenilor s-a concretizat în minutul 70 când nou intratul Enciu a restabilit egalitate pe tabela de marcaj. Oaspeții au rezistat până la final, deși gazdele au mai avut câteva ocazii de a marca, însă singurul moment demn de consemnat a fost eliminarea jucătorului constănțean, Băjan în minutul 85.

Rezultat bun pentru Rapid Suceava în jocul de la Constanța și semen pozitive în perspectiva meciului din etapa viitoare, pe ”Areni” cu FCM Dorohoi.

Meciurile din prima etapă a seriei I a Ligii a II-a, cu excepția celui de la Dorohoi, au început cu zece minute întârziere din cauza protestului pe care cluburile au promis că l-au organizat ca urmare a întârzierii semnării convenţiei anuale privind Liga 2 dintre FRF şi LPF2.

Farul Constanta: Vl. Neagu – Băjan, Miulescu, Straton, Szalkai – Bardu, Ochia, V. Ion, Neagoe – Pâslaru, Igiroşanu. Au mai evoluat: Ivănică și Enciu. Antrenor: Marian Pană.

Rapid CFR Suceava: Rohețki – D. Bălan, Velescu, Plecanciuc, Semeghin – Cerlincă, Apostol, Sfrijan, Tiron – Negru, Matei. Au mai jucat: Marinkovici, Bîgu și Golofca. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

Rezultate înregistrate în etapa I a seriei I a Ligii a II-a:
Farul Constanța – Rapid Suceava 1-1
FCM Dorohoi – Unirea Slobozia 1-1
Gloria Buzău – ACS Bacău 2-1
CF Brăila – CS Balotești 1-0
Săgeata Năvodari – ACS Berceni 2-1
FC Voluntari – Academia Argeș 0-1

Rapid Suceava a plecat neînvinsă de la malul mării, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava