Concert pascal
MOPAN Suceava

În primul meci din cadrul turneului play-out al seriei I a Ligii a II-a, Rapid Suceava a pierdut fără drept de apel în faţa echipei Dunărea Galaţi, formaţie căreia în sezonul regulat i-a luat patru puncte din şase posibile. Adevărul este că oaspeţilor le-a ieşit totul, iar sucevenilor mai nimic.
Oricum, dacă vor să mai joace în eşalonul second şi în sezonul viitor, elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu trebuie să se trezească, să se mobilizeze şi să realizeze faptul că în acest turneu fiecare punct contează. Totuşi, se poate spune că rapidiştii suceveni nu au pierdut mare lucru pentru că Dunărea Galaţi mai are de muncit ca să intre în “cărţile” menţinerii în Liga a II-a şi mai mult, formaţia suceveană are un program avantajos în prima parte a turneului play-out.
După jocul cu dunărenii, sucevenii vor înfrunta liderul părţii secunde a clasamentului Gloria Buzău, chiar pe terenul acesteia în 26 aprilie. Acest meci este deschis oricărui rezultat, dar celelalte două care vor urma sunt capitale. Pe 3 mai Rapid Suceava joacă acasă cu Farul Constanţa, iar pe 7 mai, tot pe “Areni” cu CF Brăila. Aceste două partide trebuie tratate cu maximă seriozitate şi concentrare pentru că trebuie câştigate. Aşa cum am menţionat şi anterior, fiecare punct contează în turneul play-out.

Rezultate înregistrate în etapa I:
Gloria Buzău – Farul Constanţa    1-0
Rapid CFR Suceava – Dunărea Galaţi    0-3
CF Brăila – Unirea Tărlungeni    0-2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava