Reporterii Click! au testat, „fără plăcere”, noile sandvişuri create de Florin Dumitrescu de la “Hell’s Kitchen”. Vezi concluziile lor
Care e reţeta succesului în România? Pui chipul unei vedete rulate în exces la televizor pe un produs pe care şi căţeii cu pretrenţii l-ar refuza. Adaugi un preţ piperat de-ţi sar ochii şi, sigur, acesta se va vinde în draci, scriu reporterii Click!
După ce s-a remarcat ştergând pe jos cu concurenţii la emisiunile de gătit, juratul de la “Bucătăria iadului” (Antena 1) a pus pe roate o afacere cu preparate culinare create pe gustul lui. Sandvişurile lansate la sfârşitul săptămânii trecute după reţetele imaginate de chef Florin Dumitrescu se găsesc în magazine şi benzinării în trei variante: sandviş cu piept de pui, cremă de brânză şi avocado, sandviş cu brânză de capră şi sandviş cu jambon de casă.
Click! le-a testat pe primele două, însă la al treilea pofta şi răbdarea au dispărut. „Sandvişul cu piept de pui mi-a amintit de pâinea cu margarină pe care mama obişnuia să mi-o bage pe gât în copilărie. Oribilă senzaţie, care acum a fost dată de crema de brânză, maioneza şi frunctul de avocado. A propos, chef Florin, proastă combinaţie având în vedere că avocado odată curăţat se oxidează foarte repede.”, scrie unul dintre reporterii Click!.
Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-tu-ai-manca-asa-ceva-chef-am-testat-noile-sandvisuri-create-de-florin