Concert pascal
MOPAN Suceava

Care e reţeta succesului în România? Pui chipul unei vedete rulate în exces la televizor pe un produs pe care şi căţeii cu pretrenţii l-ar refuza. Adaugi un preţ piperat de-ţi sar ochii şi, sigur, acesta se va vinde în draci, scriu reporterii Click!

După ce s-a remarcat ştergând pe jos cu concurenţii la emisiunile de gătit, juratul de la “Bucătăria iadului” (Antena 1) a pus pe roate o afacere cu preparate culinare create pe gustul lui. Sandvişurile lansate la sfârşitul săptămânii trecute după reţetele imaginate de chef Florin Dumitrescu se găsesc în magazine şi benzinării în trei variante: sandviş cu piept de pui, cremă de brânză şi avocado, sandviş cu brânză de capră şi sandviş cu jambon de casă.

Click! le-a testat pe primele două, însă la al treilea pofta şi răbdarea au dispărut. „Sandvişul cu piept de pui mi-a amintit de pâinea cu margarină pe care mama obişnuia să mi-o bage pe gât în copilărie. Oribilă senzaţie, care acum a fost dată de crema de brânză, maioneza şi frunctul de avocado. A propos, chef Florin, proastă combinaţie având în vedere că avocado odată curăţat se oxidează foarte repede.”, scrie unul dintre reporterii Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-tu-ai-manca-asa-ceva-chef-am-testat-noile-sandvisuri-create-de-florin

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava