MOPAN Suceava

Astăzi, la Vatra Dornei, s-au desfăşurat ultimele trei probe din cadrul celei de-a 5-a etape a Cupei Mondiale de Sanie pe Pârtie Naturală. Federaţia Română de Bob şi Sanie are deosebita plăcere să vă anunţe că echipa României la proba pe echipe a obţinut medialia de bronz şi implicit locul trei la această etapă de Cupă Mondială. Meritul acestei reusite le revine românilor Ciprian Tăsloanu, Nicoleta Burlui şi dubloului format din Alexandru Codin şi Mihai Coubis. Aceştia s-au clasat pe locul III cu timpul total de 4:31.79. La această probă, locul I a fost ocupat de echipa Italiei formată din Evelin Lanthaler, Alex Gruber, Patrick Pigneret şi Florian Clara (3:50.69), iar pe locul II s-a clasat echipa Rusiei formată din  Ekaterina Lavrentyeva, Stanislav Kovshik, Aleksandr Egorov Aleksandr şi Petr Popov (3:51.92).


Italia s-a impus şi în proba de simplu masculin. Patrick Pigneter  a obţinut medalia de aur (2:24.42) şi totodată a câştigat pentru a zecea oară Cupa Mondială. Pe locul II s-a clasat tot un sportiv italian, Alex Gruber (2:24.54), iar locul III a fost ocupat de austriacul Michael Scheikl (2.25:84).
La proba de simplu feminin, locul I la a 5-a etapă a Cupei Mondiale a fost câştigat de Ekaterina Lavrentyeva (2:27.20).  Rusoaica  a obţinut medalia de aur pentru a patra oară în acest sezon. Evelin Lanthaler din Italia s-a clasat pe locul II (2:29.25), fiind urmată pe locul III de Tina Unterberg din Austria (2:31.30).
A 5-a etapă a Cupei Mondiale de Sanie pe Pârtie Naturală din Vatra Dornei s-a încheiat cu festivatea de premiere a probelor de simplu masculin, simplu feminin şi echipe.


„Federaţia Română de Bob şi Sanie le mulţumeşte tuturor celor implicaţi în organizarea acestui eveniment de talie mondială. De asemenea, preşedintele Sorin Buta îi felicită pe toţi ocupanţii locurilor fruntaşe şi le urează succes şi în următoarele competiţii.  În 2017 România va fi gazda celui mai important eveniment al acestei ramure sportive, şi anume Campionatul Mondial de Seniori la Sanie pe Pârtie Naturală”, se arată într-un comunicat de presă.

România, locul III la Cupa Mondială de Sanie de la Vatra Dornei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava