MOPAN Suceava

Echipa locală de rugby CSM Suceava a reuşit să câştige primul meci din turneul play-out chiar în faţa propriilor suporteri, scor 23-0, în detrimentul celor de la CSU AV Arad.
Elevii lui Constantin Vlad au făcut o primă repriză bună, la pauză având un avantaj de 13 puncte. Jocul bun a continuat şi în partea a doua, gazdele înscriind până la final încă 10 puncte. Pentru formația gazdă au marcat Florea și Ștefăroi eseuri, celelalte puncte sucevene purtând semnătura lui Dumitru Ștefăroi.
”Jocul a fost ehilibrat, dar noi am fost mai buni în apărare și am comis mai puține greșeli tehnice. Dacă stau și mî gândesc nu mai puțin de 17 jucători cu care am început campionatul nu se mai regăsesc în lot. Totuși, cei care i-au înlocuit s-au descurcat admirabil. Rar am văzut echipa noastră jucând atât debine și cu atât aplomb în defensivă” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Constantin Vlad.
CSM Suceava: Zup, Albu, Ov.Croitoru, Buiciuc, Șt.Rusu, Toloș, Drelciuc, Bursuc, Tepșanu, D.Ștefăroi, Elisei, Florea, Oprea, Șt.Ștefăroi, Brăteanu. Au mai evoluat Coca, L.Manea, Codreanu, M.Oanea și D.Tofan.
Sucevenii mai au un singur meci în acest sezon al Diviziei Naţionale, sâmbătă, 27 septembrie, la Galaţi, dar mai au trei partide în cadrul Cupei României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava