Concert pascal
MOPAN Suceava

Sam Smith a știut mereu că va avea succes. Cântărețul în vârstă de 22 de ani – care a devenit celebru după ce și-a lansat albumul de debut ‘In The Lonely Hour’, care a ajuns pe primele cinci poziții în 11 țări – a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că el a știut mereu că va deveni celebru pentru că a muncit foarte mult.

Sam Smith a spus pentru revista The Sunday Times’ Style: „Urăsc să vorbesc despre asta, mă simt ca un arogant când spun asta, dar am știut mereu că se va întâmpla… Am muncit foarte mult, pentru că mi-am dorit foarte mult acest lucru. Este greu. Cu cât devii mai faimos, cu atât este mai greu să fii o persoană deschisă. Atunci ajungi în situația lui Amy Winehouse, când oamenii vor să știe tot despre tine. Urăsc gândul că nu pot să sta pe această terasă acum. Vreau să fiu ca Meryl Streep. Pe ea nu o vezi niciodată prin ziare.”

Cu toate acestea, autorul hit-ului ‘Stay With Me’ a mărturisit că adoră să aibă mulți fani, pentru că ei îl fac să se simtă mai puțin singur. „Mă contactează pe Twitter, Instagram, îmi scriu scrisori, când mă întâlnesc îmi împărtășesc problemele lor. Recent am susținut un show în New York și o fată a venit la mine. Plângea. Mi-a spus că am inspirat-o să se împace cu familia ei. Apoi, am început și eu să plâng. Numele albumului, ‘In The Lonely Hour’, cu siguranță a atras o mulțime de persoane la fel sincere și care au trecut prin lucruri asemănătoare. Este frumos. Nu mă mai simt atât de singur în tristețea mea.”, a mai spus Sam Smith, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava