Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti s-a desfăşurat Cupa României pe regiuni la atletism. La competiţie au participat 86 de sportivi reprezentând patru regiuni: Bucureşti – Ilfov, Nord-Est, Nord-Vest şi Sud-Est. Concursul s-a desfăşurat după sistemul pus la punct în cadrul Cupei Europei, fiecare clasare a unui sportiv fiind recompensată cu puncte care adunate la final dau clasamentul general.

Din lotul echipei regiunii Nord-Est, condus de antrenorul Silviu Casandra, au făcut parte patru sportivi suceveni: Andreea Cucoşel şi Cosmina Lupaşcu, pregătite de antrenorul emerit Toader Flămând, Simona Caziuc, pregătită de profesorul Iustin Tătărău şi Sebastian Slevoacă, pregătit de antrenoarea Lilian Petrache. Atleţii care au reprezentat regiunea Nord-Est au avut o comportare remarcabilă reuşind să claseze echipa pe prima poziţie în clasamentul general final cu 270 de puncte. Selecţionata Nord-Est a fost urmată în clasament de regiunea Bucureşti-Ilfov cu 252 de puncte, regiunea Nord-Vest cu 187,5 puncte şi regiunea Sud-Est cu 19,5 puncte.

„Sportivii noştri au contribuit din plin la clasarea selecţionatei regiunii Nord-Est pe primul loc. Succesul poate fi considerat unul important deoarece echipa noastră a reuşit să depăşească formaţia regiunii Bucureşti-Ilfov la care activează atleţi de la cluburile Steaua şi Dinamo” a declarat selecţionerul echipei Nord-Est, antrenorul Silviu Casandra de la CSM Suceava.

În urma acestor rezultate înregistrate la Cupa României pe regiuni, echipa regiunii Nord-Est şi-a câştigat dreptul de a participa la prima ediţie a Campionatului European intercluburi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava