Concert pascal
MOPAN Suceava

Conceptul unic în România de scris și de livrat scrisori caligrafice cu sigiliu a fost relansat în noua casă www.LivrezDragoste.ro, drept reacție elegantă la excesul de comunicare virtuală și de a încuraja gesturile simple care contează.

Ideea proiectului a apărut pentru prima dată în luna martie al acestui an, iar timp de 3 luni de activitate, au fost impresionați în jur de 3000 de destinatari din capitală.

Serviciul a fost îmbunătățit în asentimentul solicitărilor publicului, precum extinderea de livrare pe plan național, adăugare de produse pe lângă scrisoare (flori și ciocolată), creație text din partea echipei ”Livrez Dragoste” pentru cei care nu-și găsesc cuvintele să exprime ce simt.

De asemenea, aducem în prim plan o nouă modalitate de ambalare a scrisorii : hârtie specială de calc pe care este scris mesajul, se arde pe margini, apoi se rulează și este introdusă într-o sticlă vintage, unde vor fi atașate diverse elemente florale pentru o surpriză aparte.

Serviciul este destinat celor care sunt inventivi, care pun accent pe emoție, detalii și pe gesturi  care vor dăinui în timp.

www.LivrezDragoste.ro

www.facebook.com/livrezdragoste

expeditor@livrezdragoste.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava