Concert pascal
MOPAN Suceava

La inițiativa secretarului general al Asociației Forumul Bucovinenilor de Pretutindeni, Gheorghe HRENIUC și al președintelui Asociației Șarbaca -Satul de sub apă, Ion Costețki din Republica Moldova, cu invitați de seamă din cadrul Consiliului raional Rîșcani, Ion Parea-președintele raionului Rîșcani, Galina Zamordac- vicepreședintele raionului Rîșcani, Postolache Rodica-secretar al Consiliului raional, Oleg Botoș -specialist principal-metodist DRITS , Ludmila Zamurdac, președinte al Asociației de tineret, Valerian Cecan-primar al satului Mihăileni, Anatolie Baciu-primar al satului Corlățeni, Culic Ioan-specialist în integrarea investițiilor, Vasile Burduja- inginer SCGCB, invitați din județul Iași în frunte cu Cozmâncă Silvia- Asociația ART-Meșteșugurile Prutului, și alți invitați au sărbătorit ziua Unirii mici la Rîșcani.

S-a amintit că 24 ianuarie reprezinta una din cele mai importante date din calendarul nostru istoric. Pe de-o parte este data Unirii mici fără de care nici Unirea mare din 1918 nu s-ar fi realizat. Pe de altă parte este momentul în care statul roman intra în perioada sa moderna.

Cu această ocazie s-au purtat și discuții cu privire la realizarea proiectelor transfrontaliere, încheierea de acorduri de parteneriate între Asociația Forumul Bucovinenilor de Pretutindeni cu unități administrative și ONG-uri din raionul Rîșcani.

Echipa Asociației Forumul bucovinenilor de  Pretutindeni

Și la Rîșcani, Republica Moldova s-a sărbătorit ziua Unirii mici, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava