MOPAN Suceava

SOCAR România a oferit prima maşină DACIA LOGAN din cadrul campaniei „SOCAR PREMIAZĂ FIDELITATEA”. Câştigătorul a fost desemnat prin tragere la sorţi azi, 22 august. Pentru acest premiu au intrat în competiţie participanţii din perioada 15 iulie – 15 august.

Alături de reprezentanţii SOCAR, la eveniment a participat şi primarul localităţii Chiajna, domnul Mircea Minea.

SOCAR România organizează campania promoţională “SOCAR PREMIAZĂ FIDELITATEA”, la nivel naţional, în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2014. Cei mai fideli clienţi SOCAR intră în competiţie pentru o maşină DACIA DUSTER şi două autoturisme DACIA LOGAN. Valoarea totală a premiilor ce pot fi oferite este de 100.177 lei (fără TVA).

Compania SOCAR le mulţumesc tuturor participanţilor pentru fidelitatea faţă de produsele şi serviciile SOCAR şi îi asigură că se pot bucura în continuare calitatea şi tradiţiile azere.

Câştigătorul marelui premiu, DACIA DUSTER va fi ales dintre toţi participanţii în data de 22 septembrie. Tot atunci va putea fi câştigată şi cea de-a doua DACIE LOGAN dintre clienţii care se înscriu în perioda 16 iulie – 15 septembrie.

Prin campania “SOCAR PREMIAZĂ FIDELITATEA”, toate persoanele de peste 18 ani care alimentează cu carburant sau achiziţionează produse de orice tip din magazinul SOCAR de minim 50 de lei pe un bon fiscal, primesc un talon de participare şi un autocolant. După completarea fiecărui talon cu cinci autocolante, clienţii au la dispoziţie urne speciale pentru depunerea taloanelor. Toate cele 28 de benzinării SOCAR participă la această campanie.

Toate informaţiile despre campanie şi condiţiile de participare sunt disponibile pe site-ul companiei www.socar.ro şi pe facebook.com/socar.romania.petroleum, dar şi în toate benzinările SOCAR.

SOCAR deţine, în acest moment, staţii de alimentare în următoarele judeţe din România: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov şi Cluj.

* * *

Despre SOCAR România

SOCAR România este reprezentanţa companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitateasa de producţie de petrol şi gaze naturale.

Compania petrolieră de stat din Azerbaijan investeşte anual miliarde de dolari în infrastructura de transport şi este angrenată, pe plan european, în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.

Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin SOCAR Petroleum S.A. şi în crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional.

Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 28 de staţii de alimentare fiind unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa distribuţiei de carburanţi din România. 

Până în prezent compania a creat  peste 360 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de peste 50 milioane de euro în România.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava