MOPAN Suceava

Sodexo, jucător de top pe piața românească a tichetelor, a beneficiilor extra-salariale și lider mondial în Servicii pentru Calitatea Vieții, este printre primele companii din lume – singura din România – certificate de către compania de consultanță lider în resurse umane Aon Hewitt în noul program global „Cel mai Bun Angajator”.
Demersul Aon Hewitt de a nominaliza cei mai buni angajatori din perspectiva angajaților își propune să compare organizațiile ținând cont de mai mulți factori diferențiatori cu scopul de a identifica acele companii care se străduiesc să le ofere avantaje competitive echipelor lor.
„În cadrul Sodexo România, o companie care lucrează în beneficiul oamenilor oferind soluții pentru calitatea vieții, este de la sine înțeles faptul că nivelul de engagement al propriilor angajați reprezintă motorul performanței atât pentru Sodexo, cât și pentru clienții noștri,” declară Jean Istasse, CEO Sodexo România. „Ne onorează să fim, alături de 16 entități Sodexo, printre organizațiile certificate în programul global <<Cel mai bun Angajator/ Best Employer>> realizat de Aon Hewitt. Această distincție vine să evidențieze faptul că meritul Sodexo România de a fi lider în oferirea de servicii este datorat în egală măsură unei echipe motivate și dedicate.”

Angajații Sodexo România beneficiază de soluții și servicii ce sporesc satisfacţia şi motivaţia acestora dintre cele pe care compania le recomandă clienților săi, precum o gamă largă de beneficii extra-salariale, recompense pentru performanțe deosebite și condiții bune la locul de muncă. Sodexo acordă o atenție deosebită managementului performant, formării și dezvoltării echipei.
Compania Sodexo România a fost certificată de către Aon Hewitt în programul „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer” pe baza răspunsurilor oferite de angajații săi, raportate la standardele globale identificate de Aon Hewitt cu privire la nivelul de engagement. Aon Hewitt este liderul global în furnizarea de soluții de consultanță privind resursele umane, cu prezență în 90 de țări și peste 30.000 de profesioniști care deservesc mai mult de 20.000 de clienți din întreaga lume.

Cercetarea globală „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer” recunoaște organizațiile pe baza a patru criterii :
¾ cel mai înalt nivel de engagement,
¾ leadership eficient,
¾ cultură organizațională performantă și
¾ strategie de branding convingătoare.
Metodologia aplicată de Aon Hewitt pentru această cercetare se bazează pe o experiență de peste 20 de ani de studii și analize în domeniul resurselor umane, incluzând peste 10 ani de experiență în realizarea studiilor cu caracter local „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer.”

Despre Sodexo, lider mondial în Servicii pentru Calitatea Vieții:


Compania Sodexo, al 18-lea angajator mondial, a fost înființată de către Pierre Bellon în 1966 în Marsilia, Franţa, şi este astăzi lider mondial în Servicii pentru Calitatea Vieții. Avem încrederea că o bună calitate a vieţii sporeşte satisfacţia şi motivaţia indivizilor, jucând astfel un rol important în performanţa organizaţiilor care sunt partenerii noştri strategici.
Grupul operează în 80 de ţări cu 428.000 de angajați care împărtăşesc aceeaşi pasiune de a oferi servicii. Aproximativ 75 de milioane de oameni din întreaga lume beneficiază zilnic de serviciile oferite de Sodexo.
Din 1998, Grupul Sodexo în România, care numără astăzi 540 de angajați, oferă Soluții cuprinzătoare pentru Calitatea Vieții:
· Beneficii pentru Angajați:
· Programe de Incentivare
· Beneficii Publice
· Servicii de alimentație/catering
· Managementul facilităților

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava