MOPAN Suceava

Recent încheiatele Campionate Naționale de Canotaj pentru senori și tineret care au avut loc la Iași au prilejuit o comportare deosebită a sportivilor de la CSM Suceava. Deși mai mici ca vârstă, elevii antrenorului Ioan Despa s-au descurcat excellent reușind să urce de șapte ori pe podiumul de premiere.

Simion Mutu, sportiv care este în ultimul an de juniori I a reușit performanța de a deveni campion național la seniori în proba de simplu categorie ușoară. O altă performanță deosebită a fost obținută de Geanina Beleagă, sportivă care este la categoria tineret și care a câștigat titlul de vicecampioană națională a României în proba de simplu categorie ușoară. Aceeași canotoare de excepție a câștigat argintul și în proba de dublu senioare, într-o barcă în care a evoluat și colega sa, Roxana Clipa, care la rândul ei s-a clasat pe locul III tineret în proba de dublu alături de Elena Dănuț.

După medalia de aur de la seniori, Simion Mutu a urcat pe podium și în proba de dublu rame la tineret, unde a câștigat bronzul alături de Marian Toma. Echipajul Valentin Porcos – Constantin Ștefăroi a reușit să se situeze pe locul III în proba de dublu rame seniori, CSM Suceava câștigând aceeași medalie și în proba de dublu rame cu cârmaci, prin Valentin Porcos, Constantin Ștefăroi și cârmaciul Florin Geani Anton.

„Sunt mulțumit de performanțele realizate și mulțumim Consiliului Local și Primăriei Suceava pentru sprijinul pe care ni-l acordă în activitatea noastră. Un progres important l-a obținut Simion Mutu, sportiv care a fost promovat în lotul olimpic de juniori I. O altă sportivă de la care aveam speranțe este Geanina Beleagă, mai ales că a ieșit pe locul șase la mondialele de tineret în proba de 4 vâsle. În plus, Valentin Porcos a confirmat că nu întâmplător este medaliat la europenele de juniori din acest an.”, a declarat antrenorul Ioan Despa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava