MOPAN Suceava

Suceava va participa şi la cea de XIII-a ediţie a Turneului „Patru Regiuni pentru Europa”, o competiţie la care participă fotbalişti cu vârsta maximă de 16 ani din Schwaben (Germania), Mayenne (Franţa), Cernăuţi (Ucraina) şi Suceava. Disputele din acest an vor avea loc în perioada 5-12 august, în Germania, de pregătirea selecţionatei sucevene urmând să se ocupe profesorul Ovidiu Murariu, de la Liceul cu Program Sportiv.
Din echipă vor face parte nu doar jucători legitimaţi la formaţii din judeţ, ci şi fotbalişti suceveni care activează în prezent la alte echipe din ţară, cum sunt cazurile lui Eduard Chiruţă (Ceahlăul Piatra Neamţ) şi Francisc Vicovanu (Concordia Chiajna).
„Avem câţiva jucători buni în echipă, precum Vişinar, Antonesei, Florescu sau C. Buziuc. Sunt încrezător că vom face o figură frumoasă şi vom practica un joc bun. Va fi o adevărată provocare pentru noi, întrucât Franţa şi Germania s-au prezentat de fiecare dată cu echipe foarte puternice, iar ucrainienii au impresionat mereu prin tehnicitate”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.
O singură dată a reuşit reprezentativa Sucevei să se impună în această competiţie, în anul 2012, când turneul a fost găzduit pe Stadionul „Areni”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava