MOPAN Suceava

Peste 18.000 de suceveni au ales să-si sarbatoreasca iubirea alaturi de Shopping City Suceava si sa se distreze la un super concert suţinut de DELIA pe 15 februarie la Shopping City Suceava.
Duminică la Shopping City Suceava s-a dat startul unui spectacol dedicat iubirii, sărbătorit printr-un show de modă impresionant, distracţie, premii si un super concert susţinut de DELIA.
Sampania, casatoriile de proba si decorul romantic al Venetiei au fost la ordinea zilei ieri, pe 14 februarie, la Shopping City Suceava, cand cuplurile care au dorit sa își unească destinele pentru o zi, s-au bucurat de un decor de poveste special pregătit pentru îndrăgostiți.
Vizitatorii s-au putut bucura de recitaluluri de muzica live sustinute de interpreti si trupe iubite de publicul sucevean: Vers us Band, Trupa 9 şi Artis Band care au dat startul distracţiei pe scena din Shopping City Suceava cu sprijinul Party Show Events & Entertainment.
Prezentarea de moda a debutat cu cei mici in tinute Evel Mod care trebuie sa fie la inaltime la evenimentele speciale din viata parintilor urmată de colecţiile de rochii de mireasa, sau costumele de mire Ghio`s Collection, Camiceria Italiana, Neo Fashion sau Coax.


Viitorii miri au putut admira costumele propuse de magazinele Ghio`s Collection, Camiceria Italiana si Neo Fashion, iar domnişoarele s-au bucurat de o prezentare de modă cu rochii de mireasă: fie modele clasice de bal, sirene care iti fura privirea sau rochii vintage adaptate la ultimele tendinte oferite de Bride2Be, My Bride si Casa de moda Joana Fashion. Nu au lipsit nici lenjeria si desurile pentru mirese marca Gatta si Raison D`Etre By Insense sau tinutele spectaculoase de ocazie prezentate de Next Level, Kartel, City.
Vestimentaţia a fost completată de încălţăminte din partea magazinului Benvenuti, Deichmann, Seven si Leonardo. Declaraţiile de dragoste au fost răsplătite cu vouchere Splend`or în valoare de 150 lei, precum şi de vouchere de 50 lei oferite de Salonul D`Anais din Shopping City Suceava. Marele premiu al campaniei „Castiga un inel cu diamant!” a fost câştigat prin tragere la sorţi de către Chita Daniela din Rădăuţi, care a participat la tombolă cu un bon de cumpărături de 375 lei din Carrefour. Aceasta a câştigat un inel cu diamant
Seara s-a încheiat cu un concert de senzaţie susţinut de DELIA, care a încins atmosfera şi a fredonat alături de public cele mai cunoscute melodii ale sale„Pe aripi de vânt”, sau „Ipotecat”, „ „Parfum de fericire”.
Concertul Delei a incheiat cu succes târgul de nunţi „Trend Mariaj” organizat la Shopping City Suceava în în perioada 13 – 15 februarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava