Concert pascal
MOPAN Suceava

Câteva sute de poliţişti au verificat în ultimele zile în barurile şi discotecile din judeţul Suceava. Potrivit unui comunicat de presă, poliţiştii au intensificat activităţile de cercetare penală, precum şi activităţile de patrulare şi investigative pentru identificarea unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni, dar şi pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.
Astfel, peste 400 de poliţişti au acţionat în perioada 22-25 ianuarie 2015 pentru documentarea activităţii infracţionale a unor persoane, pentru prevenirea faptelor cu violenţă în zona barurilor şi discotecilor din mediul rural şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere.
În urma acestor activităţi, poliţiştii suceveni au reuşit probarea activităţii infracţionale a două grupuri de tineri care aveau la activ mai multe tâlhării, 5 persoane fiind reţinute şi introduse în arestul IPJ Suceava.
„Totodată, în urma acţiunilor organizate au fost confiscate ţigări de contrabandă şi cantităţi însemnate de material lemnos , fiind indisponibilizate două autoturisme, o altă persoană fiind reţinută. O atenţie sporită a fost acordată asigurării şi menţinerii ordinii şi liniştii publice în zona rurală arondată municipiilor Suceava şi Fălticeni. Au fost organizate acţiuni de descurajare a faptelor antisociale la discotecile din Adâncata, Călugăreni, Poiana, Zvoriştea, Todireşti, Preuteşti dar şi în alte locaţii. Rezultate pozitive s-au înregistrat şi în domeniul siguranţei rutiere, în urma desfăşurării acţiunilor organizate nefiind înregistrate accidente rutiere grave cu persoane rănite grav sau decedate”, se arată în comunicatul de presă al Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava