MOPAN Suceava

În perioada 15 – 21 decembrie 2014, Shopping City Suceava găzduiește cea de-a V-a ediție a Târgului de  Crăciun  organizat de elevii Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu  din Suceava, în cadrul căruia se vor realiza o serie întreagă de acțiuni pentru atragerea de fonduri pentru elevii defavorizați din centrele de plasament.

Evenimentul își propune să aducă un strop de lumină în sufletele copiilor care au credință că Moș Crăciun va ajunge și la ei. Astfel, pe tot parcursul evenimentului, copiii vor expune spre vânzare decorațiuni de Crăciun lucrate manual prin diferite tehnici și îi vor invita pe copii să participe alături de ei la atelierele de creație desfășurate în Shopping City Suceava pentru a învăța să realizeze decorațiuni, felicitări, picturi și ornamente. Atelierele vor avea loc de luni până vineri între orele 14:00 – 18:00, iar sâmbătă și duminică între orele 10:00 – 17:00.

De asemenea, pe 15 și pe 21 decembrie atelierele vor fi acompaniate de recitaluri la pian, clopoței, vioare și concerte de colinde susținute de elevii Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu, care vor crea o atmosferă de poveste, în care gândurile tuturor se vor îndrepta cu speranță spre cei nevoiași.

Târgul de Crăciun al Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu - Ediția a V-a la Shopping City Suceava , 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava