Concert pascal
MOPAN Suceava

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava şi Iulius Mall organizează în perioada 13 – 15 februarie Târgul de Nunţi Bucovina 2015. Manifestarea va avea loc la Iulius Mall Suceava, acesta fiind cel ai mare şi reprezentativ târg de nunţi din judeţ la care vor fi prezenţi cei mai mari expozanţi din domeniu cu cele mai renumite branduri. Târgul de nunţi Bucovina 2015 va fi deschis între orele 10:00-22:00. Aflat la cea de-a VIII-a ediţie, evenimentul a devenit unul de referinţă pe piaţa târgurilor în domeniu, numărul expozanţilor şi vizitatorilor crescând de la an la an, devenind astfel cel mai mare şi cel mai important târg de nunţi din Suceava.
Participanţii la acest târg vor veni în faţa clienţilor cu noile trenduri în materie de nunţi pentru anul 2015, atât serviciile necesare organizării unei nunţi perfecte, cât şi o gamă variată de furnizori pentru a vă putea alege produsele dorite şi de cea mai bună calitate, pe gustul şi bugetul fiecăruia. Astfel, vizitatorii vor putea admira cele mai noi colecţii de rochii de mireasă, rochii pentru domnişoare de onoare, rochii de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare şi de ocazie, dar şi voaluri, pălării, coafură, cosmetică, aranjamente florale, buchete de mireasă, decoraţiuni săli, baloane, fântâni de ciocolată, huse pentru scaune, invitaţii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, foto şi video, săli pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, torturi, produse de cofetărie, panificaţie şi dulciuri, lumânări, închirieri limuzine, şi altele.
Toţi vizitatorii târgului vor putea participa gratuit şi la o tombolă cu premii surpriză, iar firmele participante le vor oferi clienţilor reduceri valabile doar pe perioada evenimentului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava