MOPAN Suceava

De ce a fugit, nu a scăpat. Marţi seară, în emisiunea ”Wowbiz” de la Kanal D, Andreea Tonciu a stat pentru prima oară, faţă în faţă, cu actuala iubită a lui Cristi Mitea, fostul ei iubit. Ceea ce părea la început o simplă discuţie, a degenerat într-un adevărat scandal între cele două brunete, potrivit click.ro.

Cea care a luat prima atitudine a fost Andreea, care s-a arătat surprinsă de atitudinea noii partenere de viaţă a lui Mitea: ”Nu este corect ca atunci când am ajuns în ţară, după operaţie, această femeie să mă ironizeze. Nu am văzut-o. Nu am televizor acasă. Seamănă cu mine? Nu cred. E greu să semene cineva cu mine.”, a spus Tonciu despre cea care i-a cucerit inima fostului iubit, potrivit Click!.

După ce a văzut reacţia Andreei, actuala lui Mitea, Gabriela Cristoiu, a avut mai multe replici acide la adresa acesteia. ”Eşti o nulitate, nu am de ce să îmi fac publicitate pe spatele tău. Nu îmi zice mie că sunt sub nivelul tău! Hai să ne respectăm”, a spus bruneta, la început, din alt studio, dar pe urmă a ajuns pe aceeaşi canapea cu Andreea.

Citește articolul complet și vezi ce au mai spus cele două, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/tonciu-la-cutite-cu-noua-iubita-lui-mitea-esti-o-nulitate-o-isterica

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava