Concert pascal
MOPAN Suceava

Concurentul care s-a retras de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” are un trecut care ar putea fi trecut uşor în seria scenariilor de telenovele. Familia lui Pacha Man, pe numele său real Călin Nicorici, se află pe două continete, cântăreţul, în vârstă de 38 de ani, fiind tatăl a doi copii, unul în Canada şi cel de-al doilea în România, scrie click.ro.

Pacha Man avea pentru ce să se întoarcă în ţară. Sătul de condiţiile austere din jungla africană de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, artistul a preferat să-şi ceară eliminarea. Principalul motiv invocat a fost absenţa ţigărilor, însă se pare că şi alte lucruri l-au nemulţumit pe rapper şi l-au făcut să abandoneze. În România, familia lui Pacha Man îl aştepta ca pe pâinea caldă să le povestească impresii. Călin are doi copii cu două femei diferite, de pe două continente. Primul, Carlos Felipe, are deja 19 ani, şi locuieşte în Canada împreuna cu mama care este columbiancă. Al doilea, Carlos, are 10 ani şi se află la Timişoara, însă cântăreţul este divorţat şi de mama lui, potrivit sursei citate.

Află mai multe accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/totul-despre-familia-lui-pacha-man-cantaretul-este-tatal-doi-copii-pe-doua

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava