MOPAN Suceava

Trei şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului au fost identificaţi de poliţişti în urma unui accident cât se poate de banal produs pe un drum judeţean din comuna Volovăţ. Totul a pornit după ce un bărbat de 33 de ani din Rădăuţi a vrut să dea cu maşina înapoi de pe un podeţ de acces în curtea unui imobil, fără a se asigura corespunzător. În acel moment un alt bărbat, de 44 ani, din Volovăţ, care conducea autoturismul în același sens, a efectuat viraj stânga pentru a evita impactul și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 42 ani, din localitate.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorilor auto de 44 de ani și respectiv 42 de ani.
Imediat după accident, conducătorul auto de 33 de ani a parcat autoturismul în curtea imobilului unde staționase anterior. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto de 33 de ani, 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto de 44 de ani și de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătorul auto de 42 de ani.
După efectuarea testului au aparatul etilotest, conducătorul auto de 33 de ani, s-a urcat în calitate de pasager în alt autoturism și a plecat de la fața locului.
Ceilalți doi conducători auto au fost conduși la spital, unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări față de bărbatul de 33 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, sustragere de la recoltarea probelor biologice de sânge, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și modificarea locului accidentului fără încuviințarea poliției, iar față de ceilalți doi, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu alcoolemie peste limita admisă, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava