MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, la Botoșani, s-a desfășurat primul turneu contând pentru seria A a Campionatului Național de handbal masculin pentru juniori II. Din cele patru partide disputate, echipa LPS Suceava a câștigat trei și a pierdut una.

Rezultate înregistrate în primul turneu al Campionatului Național de handbal masculin pentru juniori II:
LPS Suceava – LPS Piatra Neamț 20-26 (9-12)
LPS Suceava – LPS Roman 33-30 (17-14)
LPS Suceava – LPS Botoșani 31-16 (12-9)
LPS Suceava – LPS Iași 22-17 (13-9)

”Trei victorii și o înfrîngere reprezintă un început bun. Înfrângerea din debutul competitiei a a dus cu picioarele pe pământ jucătorii suceveni, care prin prisma rezultatelor anterioare dintre LPS Suceava și LPS Piatra Neamț, considerau jocul deja câștigat încă din vestiar, dinaintea începerii partidei. Relaxarea și desconsiderarea adversarului au făcut ca sucevenii să fie conduși pe întreaga durată a partidei, abundența de ratări neîntâlnită în alte jocuri și neputința fizică cauzată de căderea psihică au făcut ca jocul să fie pierdut. Lecția primită a fost însușită, iar în următoarele partide sucevenii s-au mobilizat și au reușit trei victorii. În ciuda diferențelor de gabarit, a forței, a accidentărilor apărute, experiența câștigată în turneele finale la care au participat în ultimii trei ani, și-a spus cuvîntul, sportivii suceveni dând dovadă de dăruire și calm în gestionarea situațiilor dificile reușindsă se impună în celelalte meciuri. Remarc progresul evident a unor jucători, Plugariu Bogdan, Solcan Emil, Tofănel Andi, precum și a celor tineri, juniori III încă” a a declarat antrenorul formației LPS Suceava, profesorul Petru Brândușe.

LPS Suceava a folosit la Botoșani următorul lot de jucători: portarii Eduard Duman, Florin Mihăescu şi pe jucătorii Bogdan Plugariu, Andi Tofănel, Bogdan Cozorici, Iulian Cojan, Emil Solcan, Alexandru Cocoş, Cătălin Antoneac, Robert Alupoaie, Andrei Rostoțchi, Ionuț Logofătu, Antonio Pintilei, Claudiu Lăzurcă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava