MOPAN Suceava

Nu te pune cu Tudor Chirilă (40 de ani)! Artistul nu are milă de cei care nu-i plătesc serviciile. Asta au simţit-o pe pielea lor administratorii unui pub din Iaşi, care nu au achitat onorariul trupei Vama pentru un concert. Au ajuns în instanţă şi au fost puşi să plătească datoria, plus penalităţi, informează click.ro.

Procesul a avut loc la Judecătoria Sectorului 2, iar magistraţilor nu le-a trebuit mult pentru a lua o decizie în privinţa cererii depuse în instanţă. În decembrie, judecătorii au hotărât că societatea din Iaşi care administrează pub-ul, e bună de plată: 30.012 de lei pentru concertul susţinut de trupa Vama, dar şi suma de 56.723 de lei, drept penalităţi de întârziere calculate pentru perioada 8 aprilie-13 octombrie 2014. „Noi nu plătim trupele care vin să cânte la noi, nu am făcut-o niciodată. Este o altă firmă care se ocupă de asta, de şase ani. Pentru trupa Vama au achitat masa şi cazarea, însă nu au plătit şi pentru concert. De asta s-a ajuns aici. Am contestat decizia instanţei. Dacă se stabileşte să plătim noi, asta vom face”, a declarat pentru Click! Radu Popa, administratorul pub-ului Dublin.

Citeşte articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-chirila-castigat-100000-de-lei-la-tribunal

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava